niektóre po Photoshopie gorzej wyglądaja niż taTommy_Boss pisze:E tam, Bielsko, z tąd rzut beretem do Ostrawy a tam sie dziejeeeeeee
I te Czeszki --- ojojojjjjj rewelka i to wyzwolone , a nie to co polki![]()

niektóre po Photoshopie gorzej wyglądaja niż taTommy_Boss pisze:E tam, Bielsko, z tąd rzut beretem do Ostrawy a tam sie dziejeeeeeee
Co się tak unosisz???Tommy_Boss pisze:Nie jest pustakiem !!!
![]()
![]()
Nie unoszę sieBOCZEK pisze:Co się tak unosisz???Tommy_Boss pisze:Nie jest pustakiem !!!
![]()
![]()
Tomy ja jestem z Ostrawy i też sie wyzwoliłemTommy_Boss pisze:E tam, Bielsko, z tąd rzut beretem do Ostrawy a tam sie dziejeeeeeee
No , to Stodolnia nie jest Ci obca<°)))))>< pisze:Tomy ja jestem z Ostrawy i też sie wyzwoliłemTommy_Boss pisze:E tam, Bielsko, z tąd rzut beretem do Ostrawy a tam sie dziejeeeeeee
kiedyś mój nik na tym forum to dywergent ale czasy sie zmieniają w Bielsku jestem co tydzień więc się możemy spotkać
mieszkam 15 km dalej ale co 14 dni jeżdze do Krakowa przez BielskoTommy_Boss pisze:No , to Stodolnia nie jest Ci obca<°)))))>< pisze:Tomy ja jestem z Ostrawy i też sie wyzwoliłemTommy_Boss pisze:E tam, Bielsko, z tąd rzut beretem do Ostrawy a tam sie dziejeeeeeee
kiedyś mój nik na tym forum to dywergent ale czasy sie zmieniają w Bielsku jestem co tydzień więc się możemy spotkać
![]()