DayTrading: Środa 19.06.2013
Re: DayTrading: Środa 19.06.2013
ja pierdole już mam 50 baksów na edku biedne soniki zulusi i tymedu dla nich już teraz rozpocząl się sezon ogórkowy

W piątek Trzy Wiedzmy wiec może dużo nie spadnie aczkolwiek możliwości są spore

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
jakie wiedzmy 3xEBC już było?cugan pisze:W piątek Trzy Wiedzmy wiec może dużo nie spadnie aczkolwiek możliwości są spore
Przemówieniepkubiu pisze:ma ktos news co powiedział ? muszę na kablu odrobić straty na edkucytrynek pisze:O 22.00 przemawiał Prezes BoEpkubiu pisze:co z tym kablem czego nie wiem? brak odbicia?
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
dywergent pisze:jakie wiedzmy 3xEBC już było?
http://www.parkiet.com/artykul/1088354.html„Trzy wiedźmy", Terry Pratchett
Dzień trzech wiedźm oraz godzina trzech wiedźm (triple witching day; triple witching hour) to pojęcia związane nie z ezoteryką, ale z rynkiem finansowym, a ściślej mówiąc z rynkiem instrumentów pochodnych. Tym mianem zwykło się określać ostatni dzień (lub ostatnią godzinę) obrotu instrumentami pochodnymi (opcjami oraz kontraktami terminowymi) powiązanymi z rynkami akcji, który przypada na większości światowych giełd w trzeci piątek każdego miesiąca kończącego kwartał, czyli w marcu, czerwcu, wrześniu i grudniu. To wtedy na najważniejszych giełdach wygasają kontrakty na indeksy akcji, opcje na indeksy akcji oraz opcje na akcje. Od kilku lat mówi się czasem o dniu czterech wiedźm (quadruple witching), ponieważ do podstawowej trójki dołączyły jeszcze kontrakty na akcje.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
- ForexTig3r
- Maniak

http://www.myfxbook.com/community/outlook
EURUSD - KUP bez zmian.
GBPUSD - SPRZEDAJ ZMIANA
USDJPY - KUP Zmiana - nie należy jej brać na serio, gdyż na tej parze aktualnie jest konsolidacja, niezdecydowanie, dużo prawdopodobieństwo chwilowej zmiany pozucji.
AUDUSD - SPRZEDAJ spora ilość dodatkowych pozycji
EURUSD - KUP bez zmian.
GBPUSD - SPRZEDAJ ZMIANA
USDJPY - KUP Zmiana - nie należy jej brać na serio, gdyż na tej parze aktualnie jest konsolidacja, niezdecydowanie, dużo prawdopodobieństwo chwilowej zmiany pozucji.
AUDUSD - SPRZEDAJ spora ilość dodatkowych pozycji
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Trzeba brać pod uwagę wizytę Obamy w Niemczech bo to może być nowe otwarcie dla rynków a wiec tym bardziej kontrakty terminowe mogą mieć wielkie znaczenie a szczególnie ich koniec i to co potem się stanie
Dzięki za info ja miałem beltem 30.4. dla wtajemniczonych ale największym wtajemniczeniem dla mnie jest piwkocugan pisze:dywergent pisze:jakie wiedzmy 3xEBC już było?http://www.parkiet.com/artykul/1088354.html„Trzy wiedźmy", Terry Pratchett
Dzień trzech wiedźm oraz godzina trzech wiedźm (triple witching day; triple witching hour) to pojęcia związane nie z ezoteryką, ale z rynkiem finansowym, a ściślej mówiąc z rynkiem instrumentów pochodnych. Tym mianem zwykło się określać ostatni dzień (lub ostatnią godzinę) obrotu instrumentami pochodnymi (opcjami oraz kontraktami terminowymi) powiązanymi z rynkami akcji, który przypada na większości światowych giełd w trzeci piątek każdego miesiąca kończącego kwartał, czyli w marcu, czerwcu, wrześniu i grudniu. To wtedy na najważniejszych giełdach wygasają kontrakty na indeksy akcji, opcje na indeksy akcji oraz opcje na akcje. Od kilku lat mówi się czasem o dniu czterech wiedźm (quadruple witching), ponieważ do podstawowej trójki dołączyły jeszcze kontrakty na akcje.
edek m15 flaga
A JAK WYGLADAJA KONTRAKTY TERMINOWE NA WIG 20 w komórce nie mogę sprawdzićcugan pisze:Trzeba brać pod uwagę wizytę Obamy w Niemczech bo to może być nowe otwarcie dla rynków a wiec tym bardziej kontrakty terminowe mogą mieć wielkie znaczenie a szczególnie ich koniec i to co potem się stanie
chciwość jest dobra