DayTrading: Piątek 17.05.2013
Re: DayTrading: Piątek 17.05.2013
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Przedstawione,  poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
						- 

Bemowo

właśnie zerknąłem na oandę 
na kangurze udział traderów wynosi już 13 %, oj towarzystwo dostanie jednak kopniaka w tyłek

na kangurze udział traderów wynosi już 13 %, oj towarzystwo dostanie jednak kopniaka w tyłek

Bemowo pisze:właśnie zerknąłem na oandę
Uważaj na czarnego łabędzia
http://www.youtube.com/watch?v=-r90VLfSzI4
-- Dodano: 19 maja 2013, 15:22 --
cholernie ciekawa sytuacja FED wszystkim co może chce osłabić dolara a on się umacnia co za paradoks

Przedstawione,  poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
amerykańskie obligacje również zyskują na wartości, na przekór napływu kapitału do USDdavor5 pisze:cholernie ciekawa sytuacja FED wszystkim co może chce osłabić dolara a on się umacnia co za paradoks
akcje pompują
jak zleci to porządnie, 3 dni i po zawodach 100 pkt. niżej
hollywood to hollywood
-- Dodano: ndz 19-05-2013, 18:37 --
ale będzie jazda na kangurze, jak inflacja ze surowcami zacznie rosnąć
coś ma podobieństwo słabnącego jena

Chyba już czas na spadki....
-- Dodano: 19 maja 2013, 18:27 --
Chyba już czas na mały Up...

-- Dodano: 19 maja 2013, 18:27 --
Chyba już czas na mały Up...

"Nie ważne, że straciłeś lub zarobiłeś mniej, niż mogłeś. Ważne, czego się nauczyłeś".
dopóki na wskaźnikach nie doświadczymy wzrostu w Europie, to będzie nagonka werbalna do słabszego EUR, tak jak ostatnio
chyba, zależy jak ugryźć temat, ja na to patrze zgodnie z psychologicznym przekonaniem, że im wyżej eurusd to barometr nastroju na rynku europejskim
samo eur słabsze niejako wymusza większy angaż eksporterów, czyli inwestycje w out a nie inside europe
a jak włączą proces i zrobią plany długoterminowe oparte o te oczekiwania to już doopa zbita

chyba, zależy jak ugryźć temat, ja na to patrze zgodnie z psychologicznym przekonaniem, że im wyżej eurusd to barometr nastroju na rynku europejskim
samo eur słabsze niejako wymusza większy angaż eksporterów, czyli inwestycje w out a nie inside europe
a jak włączą proces i zrobią plany długoterminowe oparte o te oczekiwania to już doopa zbita
PKB eurolandu i Niemiec pokazało co się dzieje. Ogólnie rzecz biorąc nieciekawie to wygląda. Nie ma na ten rok optymistycznych perspektyw. Chcę zauważyć, że przed dodrukiem FED-u Edek konsolidował się mniej więcej w przedziale 1,25 do 1,30. natomiast później pokazały się rajdy wyżej (raczej spekulacyjne), Co by nie mówić w europie przycichło. Nie mówi się o bankructwie państw, czy wyjść ze strefy. Myślę, że to tylko chwilowe.pr7emo pisze:dopóki na wskaźnikach nie doświadczymy wzrostu w Europie, to będzie nagonka werbalna do słabszego EUR, tak jak ostatnio
-- Dodano: 19 maja 2013, 19:45 --
Zadłużone południe europy, zmuszone do cięć i oszczędności, szybko nie wyjdzie z kryzysu.
Były jakieś newsy od Benka? Ciekawe jak się edek otworzy

To znaczy .ze jest źle albo gorzej niż źleFxTag pisze: Co by nie mówić w europie przycichło. Nie mówi się o bankructwie państw, czy wyjść ze strefy. Myślę, że to tylko chwilowe.
http://www.ekonomia.rp.pl/artykul/70624 ... trofy.html