Nie zawróci tam cel jest 1,20

I Gitara.
Nie zawróci tam cel jest 1,20
a ja odkupilem znowu dolarasetka pisze: 22 sie 2025, 18:29 mialem zamknac szwajcara ale po raz kolejny uwierzylem w ta dolarowa kurwe i po raz 50ty okazało sie to bledem.....
brak obnizek stop a tu taki wał, nieźle.......... mam usd chf L................ swap na plus.
raczej trwa proces wybijania z pozycji wszystkich co sa na L. Albo bedzie siedzial w kanal 3.50-3.80 przez nastepne kilka miesiecy.setka pisze: 22 sie 2025, 19:50 to musi byc podpierdolka jakas z tym dolcem ma rosnac jesienia i tyle..............
Nie wiem ale przynajmniej te 3.80 powinni zrobic a co pozniej to nie ma pojecia......setka pisze: 22 sie 2025, 21:05 teorie krążą różne, jedna ktora słyszałem i tylko raz i tylko w jedym miejscu to ze chca powtorzyc taki wał jak z kredytami w chf ale z usd i w porozumeiniu ze sprzedajnymi kurewkami z rzadow panstw zadluzyc narody w tanim usd ktory pozniej wybije do nieba gdyz z kapital skieruje sie do usa z powodu wyskiej stopy zwrotu.... tylko ze to moze troche potrwac, nie zjada przeciez na 2,0 z dolcem w tydzien i to jest bol jak zostaniesz z ta kurwa.......... ja realnych dolcy nie dotykam.... dlugoterminowo tylko GOLD a sahe haven to chyba juz nie ma czegos takiego/