Fajnie

Jestes MISZCZEM BAXU

Fajnie
Te 2 konta to DEMA, pewnie na email przesylasz to zarobione sianobaxik pisze: 03 sie 2022, 16:01 nudny jestes niestety bo dalej tylko cos zakładasz ale taki jest zywot typowego trolla
tp ktore to ja mam demo ha ha ha bo dalej nic nie wiesz oparles sie wczoraj na ikonce ktora nic nie mowi i nawet o tym nie wiesz
No przelaczyles na konto real, to teraz wejdz w zakladke pozycje zamkniete i pokaz te siano zarobione, bo poki co to widac tylko kurs instrumentowbaxik pisze: 03 sie 2022, 16:31 ok to zagadka albo zagadki dwie
to ktore tu demo
bo pierwsza to wg ciebie to real
widzisz jaki błazen z ciebie![]()
Pisales ze zostawiles 2 S na ropie, a tutaj jak pokazales real to na ikonce po lewej brak otwartch pozycjibaxik pisze: 03 sie 2022, 16:49 a o edku pisalem ze gram czasem na demo
a yu jak widac nie to samo
i to tyle pap
sorki czas pokazywanek tobie sie skonczyl bo i tak wg ciebie ja gram na demo wiec szkoda mego czasu
baxik pisze: 03 sie 2022, 17:03 liczy sie to co napisalem a nie ile z tego mam sianka a pisalem rano ok 96 stawiam ski a nizej 93 lki
t to na teraz byl bdbbbb pomysl eot
zawsze bedziesz wymyslal glupoty teraz pozycji ci brak ha ha ha
jak maja byc jak to obrazek z demo![]()
skąd wiedziałeś? 4,64 - wróż czy nocny sen?303 pisze: 03 sie 2022, 10:35 Trza bylo dzis w nocy oddawac $ a teraz pewnie to juz do mojego 4,64 jedziemy.