Za moje powodzenia i niepowodzenia odpowiadam tylko i wyłącznie ja, ale zawsze chętnie poznam inny punkt widzenia.Zakarkili pisze: 10 lis 2021, 21:53Jego głupotą, Twoje wejścia są wypadkową, twoich kresek i innych. Ten zabojad, zawsze wskazuje kierunek, który nic nie ma z rzeczywistością, nic. Robi to specjalnie. Zawsze się myli od 200 -1000 pipsów. Dlatego uważam, że nie powinien taki ktoś tu być.
Kermit dzielił się wieloma cennymi doświadczeniami, które zdobył siedząc latami przed monitorem. Trzeba było z tego korzystać i myśleć samodzielnie a nie ślepo kopiować co narysował. Szczerze? Jakbym miał się ciągle użerać z permanentnymi antagonistami ,tak jak on, to powiedział
bym: O Matuchno Przenajświetsza za jakie grzechy? A ch.j wam w ryj, ale on jest kulturalny w przeciwieństwie do mnie

Kolego zluzuj gumę w gaciach bo Cię uwiera.

Korekty to chyba po 30, no max 40 pips będą IMO. Fundamentalnie to też póki co większych wzrostów nie widzę. USA robi tapering, podwyżka stóp chyba bliżej po dzisiejszych danych a przynajmniej widać, że rynek pod to gra. Tymczasem ECB ma zamiar debatować nad nowym dodrukiem po wygaśnięciu obecnego. A w ogóle to wnerwiony po dziś, bo liczyłem na lepsze dane i jeszcze jedno odbicie żeby w S wejść grubiej. Tak to zarobiłem jakieś drobne tylko. Wszyscy mówią, że lepiej stracić okazję niż pieniądze. A ja mówię zależy jaką okazję, a jakie pieniądze.
 Korekty to chyba po 30, no max 40 pips będą IMO. Fundamentalnie to też póki co większych wzrostów nie widzę. USA robi tapering, podwyżka stóp chyba bliżej po dzisiejszych danych a przynajmniej widać, że rynek pod to gra. Tymczasem ECB ma zamiar debatować nad nowym dodrukiem po wygaśnięciu obecnego. A w ogóle to wnerwiony po dziś, bo liczyłem na lepsze dane i jeszcze jedno odbicie żeby w S wejść grubiej. Tak to zarobiłem jakieś drobne tylko. Wszyscy mówią, że lepiej stracić okazję niż pieniądze. A ja mówię zależy jaką okazję, a jakie pieniądze.