No przecież nie zamknę bo juz widzę nowe ATH
DayTrading: Czwartek 22.07.2021
Re: DayTrading: Czwartek 22.07.2021
Przykład z dzis 10% z lekkim okładem ...zamknąć ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
To nygus jebany, tak jak ostatnio po 22...ciekawe'...
O tym właśnie pisałem wcześniej , w końcówkach wyciągają, a jutro piątek, piąteczek piatunio wiec zdziwiony nie będę jak w końcówce zrobią ATH . Poziom 15019-15039 ( ihmo )
Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
navik a czemu tak nie grasz tp na 15050 / i gasic z reki
a sl na 14900 i najwyzej jak zejda nizej
to odnowisz lki
pamietam ty musisz trafiac w punkt ok do 10 pip
ja plus minus 70pip na nq np
to odnowisz lki
Ostatnio zmieniony 22 lip 2021, 22:13 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ufaj sobienavik pisze: 22 lip 2021, 22:04 Przykład z dzis 10% z lekkim okładem ...zamknąć ?
No przecież nie zamknę bo juz widzę nowe ATH![]()
bo jak nie mam pozycji ( bo mnie wytnie ) to jakby mnie kołem łamali, czuje " fizyczny" ból dupy i od razu szukam wejscia (nawet czasmi na m1 jadącXAB pisze: 22 lip 2021, 22:12 navik a czemu tak nie grasz tp na 15050 / i gasic z reki
to odnowisz lki
typowenavik pisze: 22 lip 2021, 22:16bo jak nie mam pozycji ( bo mnie wytnie ) to jakby mnie kołem łamali, czuje " fizyczny" ból dupy i od razu szukam wejscia (nawet czasmi na m1 jadącXAB pisze: 22 lip 2021, 22:12 navik a czemu tak nie grasz tp na 15050 / i gasic z reki
to odnowisz lki
ja plus minus 70pip na nq np)
![]()
nie mam pozycji to stawiam i niewazne ze cos tam moze strace
skad ja to znam bo a moze na pipsy zarobie
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
akurat miedzy edkiem a indexem dolara nie ma czegos takiego jak brak korelacji. Jest zawsze ze wzgledu na to ze edek stanowi 57% całego indexu wiec jakikolwiek ruch edka automatycznie ma odzwierciedlenie na indexie dolara... i czasem bywa tak ze jakiejs formacji nie ma na edku a widac ja na indexie dolara - dlatego ja np nie wyobrazam sobie analizowania edka bez jednoczesnej analizy indexu dolarazakaven pisze: 22 lip 2021, 20:16Właśnie korelacja...temat rzeka. Raz tak, raz nie. Ogólnie, rozsądek mówi nie patrz ale i tak człek zerkaKermit pisze: 22 lip 2021, 20:14u mnie intuicja oparta o index dolarazakaven pisze: 22 lip 2021, 20:09
Ty zęby na tym zjadłe,ś a ja to mówię intuicyjnie, także proszę brać poprawkę![]()
https://www.tradingview.com/x/K8QLfbG9/![]()
Dlatego dobrze że jesteś i dzielisz się swoją wiedzą.Kermit pisze: 22 lip 2021, 23:01akurat miedzy edkiem a indexem dolara nie ma czegos takiego jak brak korelacji. Jest zawsze ze wzgledu na to ze edek stanowi 57% całego indexu wiec jakikolwiek ruch edka automatycznie ma odzwierciedlenie na indexie dolara... i czasem bywa tak ze jakiejs formacji nie ma na edku a widac ja na indexie dolara - dlatego ja np nie wyobrazam sobie analizowania edka bez jednoczesnej analizy indexu dolarazakaven pisze: 22 lip 2021, 20:16Właśnie korelacja...temat rzeka. Raz tak, raz nie. Ogólnie, rozsądek mówi nie patrz ale i tak człek zerkaKermit pisze: 22 lip 2021, 20:14
u mnie intuicja oparta o index dolara
Przepraszam, popiłem z tych nerwów, a wtedy włącza mi się agresor na cały świat. Ale już spoko, wytrzeźwiałem i zrozumiałem swój błąd.Kermit pisze: 22 lip 2021, 23:01akurat miedzy edkiem a indexem dolara nie ma czegos takiego jak brak korelacji. Jest zawsze ze wzgledu na to ze edek stanowi 57% całego indexu wiec jakikolwiek ruch edka automatycznie ma odzwierciedlenie na indexie dolara... i czasem bywa tak ze jakiejs formacji nie ma na edku a widac ja na indexie dolara - dlatego ja np nie wyobrazam sobie analizowania edka bez jednoczesnej analizy indexu dolarazakaven pisze: 22 lip 2021, 20:16Właśnie korelacja...temat rzeka. Raz tak, raz nie. Ogólnie, rozsądek mówi nie patrz ale i tak człek zerkaKermit pisze: 22 lip 2021, 20:14
u mnie intuicja oparta o index dolara
PiS forever