Otwieram oto taki temat: Reuters
http://www.thomsonreuters.com/products_ ... _exchange/
Czy ten temat jest w zasięgu home trading ?

nie zawsze moje ankiety to 100% natchnieniazz pisze:Ps. prośba do moderatora aby zlikwidował tę ankietę ponieważ jak ktoś normalny to będzie czytał to na palantów wyjdziemy.
ja jestem uczący sięzz pisze:Ps. sorry proszę nie brać pod uwagę mojej prośby przecież wszyscy się uczymy i mamy prawo zadawać takie a nie inne pytania...............
Pozdro.
co fajnego mamy w tej cenie ?zz pisze:abonamentu do 320Euro m-c.
Dostęp do bieżących notowań z interbanku.Wiesz dla dużych inwestorów to jest nieoceniony majątek i najważniejsza sprawa.reptile pisze:co fajnego mamy w tej cenie ?
Sorry wynikło nieporozumienie.Reuters zapewnia tylko rzetelną informację.To nie jest platforma.Z tego co udało mi się podpatrzyć w profesjonalnych instytucjach to Reuters + Metastokc to podstawa ich pracy .Wynika to z tego że broker może różne numery robić sam byłem świadkiem że po zamknięciu świecy póżniej zmieniał się wskażnik szok.Profesjonaliści na to nie mogą sobie pozwolić.Dlaczego u nas nie ma profesjonalistów? odpowiedż jest prosta ponieważ było to karane prawnie a dlaczego było to karane prawnie?xamael pisze:zz a jak wyglada spread etc?
http://www.thomsonreuters.com/products_ ... /3000_xtrazz pisze:Sorry wynikło nieporozumienie.Reuters zapewnia tylko rzetelną informację.To nie jest platforma.
reptilereptile pisze:ttp://www.thomsonreuters.com/content/financia ... r_list.pdf
* 06.02.2009
To jest lista instytucji podpiętych pod RTExzz pisze:nie kumam tego.czyżby to oznaczło że Reuters też od lutego tego roku obsługuje cały interbank?
A kim są normalni ludzie ?zz pisze:Jeżeli jest to prawdą to jest fantastyczna informacja dla nas.Uważam że to jest kwestią czasu jak cały interbank będzie dostępny dla normalnych ludzi/
Żebyśmy się rozumieli jasno.Jeszcze 10 lat temu polskie banki były za cienkie na te klocki zresztą dalej są.Jeżeli prawdziwy interbak przez Reutersreptile pisze:A kim są normalni ludzie ? Ktoś kto ma "luźne" 100M $