platforma do handlu online

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
krishna
Uczestnik
Uczestnik

platforma do handlu online

Nieprzeczytany post autor: krishna »

Tak jak w temacie szukam platformy do handlu online tzn bez instalowania żadnych komponentów, Chodzi mi o to aby można inwestować na forex po zalogowaniu się z dowolnego komputera na świecie jeśli jest to w ogóle możliwe. Bardzo proszę o pomoc i opinie za ewentualnymi propozycjami.ponieważ w pracy nie mogę zainstalować zadnego prywatnego oprogramowania, więc może istnieje inny sposób na obejście tego problemu bez konieczności kupowania netbooka, smartfona itp
Ostatnio zmieniony 07 mar 2012, 20:44 przez krishna, łącznie zmieniany 1 raz.

Buho
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Buho »

witam,
niektórzy brokerzy mt4 oferują także webtrader`a także jest to możliwe.

pozdrawiam

ziax
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: ziax »

Moze Dukascopy?

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Przecież mt4 nie trzeba instalować, można skopiować.

krishna
Uczestnik
Uczestnik

dzięki za informacje szukam i przeglądam w necie jeszcze znalazłem admiral Markets co do samej platformy to póki co nie mam jakiś specjalnych wymagań. naturalnie musi być stabilna, w miarę prosta w obsłudze, no i wielkość speedu też nie powinna być kosmiczna

Dodano po 14 minutach:

właśnie znalazłem taki wątek na forum, i mam pytanie czy wystarczy zwykłe kopiuj/wklej folderu MT4na pendriva, czy potrzeba jakieś inne działanie. oraz jak przypuszczem aby wykresy z naniesionymi liniami oporu wsparcie itp były na bieżąco to zarówno w domu jak i pracy będę musiał odpalać platformę z pendriva

MajorGC
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: MajorGC »

krishna mozesz skopiowac folder na pendrive, a mozesz tez podczas instalacji MT4 podac sciezke pendrive i na niego puscic.

Co do linii naniesionych na wykres, sa one zapisywane w template.
"Zanim zareagujesz - pomyśl, zanim wydasz - zarób, zanim sie poddasz - spróbuj." Ernest Hemingway

Awatar użytkownika
adapi
Gaduła
Gaduła

Re: platforma do handlu online

Nieprzeczytany post autor: adapi »

krishna pisze:Tak jak w temacie szukam platformy do handlu online tzn bez instalowania żadnych komponentów
Oanda spełnia te wymagania.

Awatar użytkownika
Helium
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Helium »

Gdy przegrywając katalog platformy na pena i odpalając platformę gdzie indziej to w domu też muszę otwierac z pena czy mogę normalnie??

Dodano po 1 minutach:

chodzi mi o to czy wszystko to co zaznaczę na wykresie np. w pracy bedę tez miec na platformie w domu.
Gółwnie elektronika :fuckyou2: :fuckyou2: :509: :516:

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Helium pisze:Gdy przegrywając katalog platformy na pena i odpalając platformę gdzie indziej to w domu też muszę otwierac z pena czy mogę normalnie??

Dodano po 1 minutach:

chodzi mi o to czy wszystko to co zaznaczę na wykresie np. w pracy bedę tez miec na platformie w domu.
W momencie, gdy kopiujesz MT4 na pendrive to robisz to z wszystkimi ustawieniami (oprócz hasła). Jeśli używasz potem wersji z PD to wszystko się też tam zapisuje.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

krishna
Uczestnik
Uczestnik

Skopiowałem platformę MT4 na pena i u mnie działa prawidłowo niestety w pracy co prawda otwiera platfomę ale nie chce się połączyć z netem. Sprawdzałem jeszcze u kolegi na kompie i u niego w domu też działa więc wniosek jest że to coś nie tak z netem w pracy tylko co, jakieś rady sugestie bo nie znam się na informatyce.

ODPOWIEDZ