platforma do handlu online
platforma do handlu online
Tak jak w temacie szukam platformy do handlu online tzn bez instalowania żadnych komponentów, Chodzi mi o to aby można inwestować na forex po zalogowaniu się z dowolnego komputera na świecie jeśli jest to w ogóle możliwe. Bardzo proszę o pomoc i opinie za ewentualnymi propozycjami.ponieważ w pracy nie mogę zainstalować zadnego prywatnego oprogramowania, więc może istnieje inny sposób na obejście tego problemu bez konieczności kupowania netbooka, smartfona itp
Ostatnio zmieniony 07 mar 2012, 20:44 przez krishna, łącznie zmieniany 1 raz.
dzięki za informacje szukam i przeglądam w necie jeszcze znalazłem admiral Markets co do samej platformy to póki co nie mam jakiś specjalnych wymagań. naturalnie musi być stabilna, w miarę prosta w obsłudze, no i wielkość speedu też nie powinna być kosmiczna
Dodano po 14 minutach:
właśnie znalazłem taki wątek na forum, i mam pytanie czy wystarczy zwykłe kopiuj/wklej folderu MT4na pendriva, czy potrzeba jakieś inne działanie. oraz jak przypuszczem aby wykresy z naniesionymi liniami oporu wsparcie itp były na bieżąco to zarówno w domu jak i pracy będę musiał odpalać platformę z pendriva
Dodano po 14 minutach:
właśnie znalazłem taki wątek na forum, i mam pytanie czy wystarczy zwykłe kopiuj/wklej folderu MT4na pendriva, czy potrzeba jakieś inne działanie. oraz jak przypuszczem aby wykresy z naniesionymi liniami oporu wsparcie itp były na bieżąco to zarówno w domu jak i pracy będę musiał odpalać platformę z pendriva
Re: platforma do handlu online
Oanda spełnia te wymagania.krishna pisze:Tak jak w temacie szukam platformy do handlu online tzn bez instalowania żadnych komponentów
W momencie, gdy kopiujesz MT4 na pendrive to robisz to z wszystkimi ustawieniami (oprócz hasła). Jeśli używasz potem wersji z PD to wszystko się też tam zapisuje.Helium pisze:Gdy przegrywając katalog platformy na pena i odpalając platformę gdzie indziej to w domu też muszę otwierac z pena czy mogę normalnie??
Dodano po 1 minutach:
chodzi mi o to czy wszystko to co zaznaczę na wykresie np. w pracy bedę tez miec na platformie w domu.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Skopiowałem platformę MT4 na pena i u mnie działa prawidłowo niestety w pracy co prawda otwiera platfomę ale nie chce się połączyć z netem. Sprawdzałem jeszcze u kolegi na kompie i u niego w domu też działa więc wniosek jest że to coś nie tak z netem w pracy tylko co, jakieś rady sugestie bo nie znam się na informatyce.