FXCH

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.

Co myślisz na temat tego brokera ?

Zdecydowanie polecam
1
13%
Poza paroma minusami są ok
0
Brak głosów
Przeciętny
3
38%
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
4
50%

Liczba głosów: 8

hyld3n
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: hyld3n »

Spready ładne dzwignia też - może sie tam kiedyś przeniose - mówie może bo nie wiem czy oni jeszcze tam będą .

500:1 i spread rzędu 2 na większość par (gdzie oni mają zyski ? ) :/
a na stronie nie znalazłem żadnych danych żeby byli na przykład członkiem NFA .

Nie znalazłem też danych na temat tego przy jakich sumach zmniejszają dzwignie - przecież 500:1 to jak im 10 osób wpłaci po bańce $ i otworzy pozycje to oni z tą dzwignią pójdą z torbami od razu :|

No nie wiem nie wiem Ardalke - nie żebym był pesymistą ale jeżeli CMS jest w stanie spełnić twoje oczekiwania to może jednak lepiej rozważyćgdzie kapitał będzie bezpieczniejszy.

Pozdrawiam

PS. Jeżeli przeoczyłem coś ważnego na ich stronie to przepraszam - tak tylko obiegowo przejrzałem

Awatar użytkownika
templar
ForeX Guru
ForeX Guru

Nieprzeczytany post autor: templar »

UWAGA!!!!!!!!!!

"Worst possible FX Broker

We are a group of traders, who were unlucky to choose FXFD (Forex Financial Dealer, www.fxfd.com) or Forex Technologies Ltd (FXTrader.net) as our broker. Our deposits, profits from trades were stolen by the above companies.
We intend to expose that fraud on the internet/media and to the authorities in the counties where these companies operate.
If you have any information about FXFD, Forex Technologies Ltd or World Investment Group Inc. they belong to, please email us: js-reed@hotmail.com"

http://www.elitetrader.com/vb/showthrea ... adid=60285

Dlaczego wklejam to tutaj? Ponieważ wiem, że jedna z powyższych firm (fxtrader.net) miała identyczną ofertę i platformę jak fxch. Jest wysoce prawdopodobne, że fxch to ten sam przekręt tylko pod inną nazwą. Przeszukaj fora bo naprawdę może się to źle skończyć zwłaszcza, że min depozyt to 2000$.

porównaj fxch i to http://fxtrader.net/

Awatar użytkownika
templar
ForeX Guru
ForeX Guru

Jeszcze jedno, podobnie jak hyld nie znalazłem na ich stronie żadnej informacji o tym w jaki sposób i czy wogóle podlegają jakimkolwiek regulacją międzynarodowym co zwykle jest eksponowane na tego typu stronach.

Awatar użytkownika
templar
ForeX Guru
ForeX Guru

właśnie przejżałem mniej więcej ten wątek na forum (link powyżej), to jest normalna ściema i forex-swiss to ta sama firma co fxfd i fxtrader.net zarejestrowana w Dominikanie (żadne regulacje tam nie obowiązują).

TRZYMAJCIE SIĘ OD TEGO Z DALEKA!!!!

hyld3n
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: hyld3n »

Z tą dzwignią chodziło mi o to że przy 500:1 muszą mieć bardzo duży kapitał żeby byli w stanie pokrywac na rynku międzybankowym zlecenia klientów grających dużą kasą

Co do tego kto został oszukany - no nie znam nikogo dlatego że jest to mało popularna platforma.

A tak podsumowując w sumie to twoje pieniądze, ja tylko mówie że nie wszystko zloto co sie świeci a 2000 $ złodziejowi do ręki bardzo łatwo wepchać.

Pozdrawiam

ODPOWIEDZ