Chciałbym wam przedstawić indywidualnie opracowana strategie pod zagrania makroekonomiczne, w skrócie SkyTower.

System jest czymś zupełnie innym niż wszystkie strategie Forex opierające się głównie o wskaźniki, Price Action i analizę techniczną. Głównym jego atutem jest odpowiednie korzystanie z zarządzania kapitałem (Money Management) oraz wykorzystywanie wysokiej dźwigni u brokerów, celem odnoszenia dużych procentowych korzyści względem inwestowanych kwot.

W poradniku znajduje się wiedzą na temat zachowania się rynku w trakcie, przed i po odczytach dotyczących publikacji gospodarczych dla większych potęg światowych. Pokazuję na jakich walutach warto obstawiać zagrania, jakie omijać z daleka, jakimi wydarzeniami się interesować oraz jak interpretować niektóre zachowania wykresu przed odczytami – wszystko to celem zwiększenia ogólnej skuteczności inwestycyjnej. Pokazuję również dodatkowe techniki gry, jakie można stosować przy odpowiednim zarządzaniu kapitałem. Dodałem także drobny wątek poświęcony psychologii rynku widzianej moimi oczami i słowniczek pojęć, by zebrać jak najwięcej wiedzy w jednym miejscu.
Do zestawu dołączone jest oprogramowanie dla platformy MetaTrader 4. Oprogramowanie pomaga w ustawianiu pozycji tak, by były rozgrywane automatycznie według wpisanych wcześniej założeń (Nie jest to robot który sam zarabia). Dołączam do niego pełną instrukcję konfiguracji i wyjaśniam jak ono działa krok po kroku.
System jest dla Ciebie jeżeli spełniasz poniższe warunki:
-Jesteś pełnoletnim Użytkownikiem Forum (+18).
-Nie jesteś impulsywnym człowiekiem, zdajesz sobie sprawę, że trzeba najpierw wszystko na spokojnie opanować by zacząć generować zyski.
-Nie boisz się inwestować na rynkach kapitałowych i przeznaczasz na ten cel jedynie środki z jakich ewentualną stratą możesz się pogodzić.
-Posiadasz minimalną znajomość języka angielskiego.
-Możesz mieć dostęp do komputera w godzinach odczytów makroekonomicznych. Sama strategia wymaga bardzo małej ilości czasu lecz przewiduje ona spędzanie około 20 minut w odpowiadających publikacjom godzinach, raz do czterech razy w tygodniu. Oczywiście należy też wziąć pod uwagę czas na przeczytanie i zrozumienie poradnika ale myślę, że tutaj maksymalnie tydzień wystarczy. Godziny, o których mowa oscylują najczęściej w granicach: 10:30, 13:00, 14:30, 16:00, 22:00, 23:00, 00:45, 3:30, 6:30. Oczywiście nie trzeba się dostosowywać do wszystkich wydarzeń, a na część z nich można nastawiać automatyczne oprogramowanie. Jednak w początkowych fazach testowania systemu, radzę być przy komputerze przynajmniej przy połowie publikacji aby nauczyć się schematu ich działania.
-Posiadasz komputer z Windowsem, a jeśli z niego nie korzystasz na co dzień, to masz możliwość zorganizować jakiś sprzęt do tego celu. (Oprogramowanie nie działa na urządzeniach mobilnych - samą strategię można tam stosować jednak z gorszym skutkiem. Dodaję ten punkt byście mieli to na uwadze.)
-Posiadasz minimum 500 PLN na start do zainwestowania (Chociaż rekomendowana kwota to 1000 PLN).
-Nie myślisz, że po trzech miesiącach stosowania systemu, będziesz zarabiać tyle co jego autor, po niemalże czterech latach obserwacji rynku pod tę strategię.
-Nie jesteś osobą z przysłowiowym "nożem na gardle". Jeśli wali Ci się życie, praca czy masz długi i potrzebujesz zarobić szybko, to lepiej idź do PRACY. Strategia to lokata kapitału jako dodatkowe zyski miesięczne. Mogą być miesiące bez zysku, a nawet takie z lekkim minusem. -Wszystko zależy od rynku.
-Nie masz konotacji hazardowych i jesteś odpowiedzialnym człowiekiem.
To tyle jeżeli chodzi opis, teraz coś ode mnie:
Nie jestem autorem strategi, tylko promuje. Moja przygoda z sky-towerem rozpoczęła się około 2 lata temu, przez ten czas strategia była jeszcze w etapie dopracowywania.
Teraz jest to kompletny produkt zawierający :
-Wspomniany poradnik
-oprogramowanie
- dostęp do grupy discord i zamkniętego forum (dla mnie najważniejszy element )
Nikt nie będzie zarabiał tysięcy zaraz po zakupie poradnika (gdyby tak było nie zobaczylibyście tego tematu ). Na pewno potrzeba kilku miesięcy na oswojenie się z nią jest dość nietypowa.
Gramy pod publikacje wybranych danych makroekonomicznych pozycje trzymamy parę minut. Przy niektórych publikacjach można zarobić nawet i 500%.
Kilka przykładowych zagrań :

Jak widzicie zdarzają się odczyty lepsze i gorsze. Wiadomo nie wszystkie wyglądają taki pięknie zdarzają sie wycinki, jednak grając z głową można wyjść na ładny plus.
Podaje link to dziennika autora opisuje swoje zmagania z rynkiem grając tą strategia:
https://zarabiam.com/Temat-Ropsont-Najb ... rum-156658
Jeżeli ktoś ma jakieś pytania to chętnie odpowiem w temacie czy na pw.
A jeśli ktoś jest zainteresowany zakupem proszę o kontakt bezpośrednio ze mną.
Publikuje tutaj bo znalazłem taki temat:
gra-na-dane-makro-t5162.html
Temat co prawda stary ale, myślę ze znajdzie się parę osób które są zainteresowane graniem pod makro.