plus500
- inwestor86
- Pasjonat
nie tak od reki bo musisz nazbierac 50 punktow handlowca za transakcje, tabela: http://www.plus500.pl/Promotions/Instru ... Table.aspx
poza tym zalozyles 2 watek o tym samym brokerze
Dodano po 1 minutach:
chłyt martetingowy
poza tym zalozyles 2 watek o tym samym brokerze
Dodano po 1 minutach:
przy dzwigni 1:200 to proste..5 dych mi poszlo ono starcza na otwarcie 1 pozycji minimalnej

A ja mam do was takie pytanie 
Moze troche lamerskie ale wole sie zapytac zanim popelnie blad:)
Umowa jest po angielsku a ktos moze ja przeczytał w miare zrozumiale i czy pisze cos tam o tym ze mozna zejsc z kontem na minus co wiaze sie z uregulowaniem stanu konta?
Nie chce zeby za pare dni przyslali mi list ze mam wplacic tyle i tyle...
Narazie jestem na plusie ale wiadomo ze to moze dlugo nie trwac stad tez moje pytanie...
Z gory dzieki za odpowiedz i pozdrawiam

Moze troche lamerskie ale wole sie zapytac zanim popelnie blad:)
Umowa jest po angielsku a ktos moze ja przeczytał w miare zrozumiale i czy pisze cos tam o tym ze mozna zejsc z kontem na minus co wiaze sie z uregulowaniem stanu konta?
Nie chce zeby za pare dni przyslali mi list ze mam wplacic tyle i tyle...
Narazie jestem na plusie ale wiadomo ze to moze dlugo nie trwac stad tez moje pytanie...
Z gory dzieki za odpowiedz i pozdrawiam
Po okolo 2 tygodniach testow jestem pod wrazeniem strony technicznej. Platforma ani razu sie nie zawiesila a zlecenia jak pisalem wczesniej wchodza miodzio w obie strony (hmmm czy to nie powinno byc standartem?)
Czy ktos ma tam konto real i dokonywal juz wplat/wyplat i wogole moze cos powiedziec o ich rzetelnosci?
Moze MOD zmienilby temat watku?
Czy ktos ma tam konto real i dokonywal juz wplat/wyplat i wogole moze cos powiedziec o ich rzetelnosci?
Moze MOD zmienilby temat watku?