plus500

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
ODPOWIEDZ

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
0
Brak głosów
Poza paroma minusami są ok
2
25%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam:
6
75%

Liczba głosów: 8

Awatar użytkownika
Pablo90
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Pablo90 »

A czy ktoś jest w stanie napisać, czy jak stracę np. 10 pipsów na EUR/USD to będę jeszcze w stanie otworzyć transakcję na tej parze za te bonusowe 50 PLN?

sparrow
Bywalec
Bywalec

Post autor: sparrow »

Na poczatku nie mozesz otworzyc zlecenia na eu poniewaz monimalny depozyt dla eu jest ponad 50zl. Dla usd/chf jest okolo 30 wiec musisz zaczac na tym i trzymac kciuki zeby nie spasc ponizej tych 30:) a no i jeden pips to u nich 50-80gr w zaleznosci czym grasz wiec dalej mozesz sobie policzyc.

Blecho
Bywalec
Bywalec

Post autor: Blecho »

Witam
Gram na Plus500 już od 2 tygodni. Założyłem u nich konto, zweryfikowałem telefon i dostałem za darmo 50 zł. Tymi 50 zł w ciągu 2 tygodni ugrałem 480 zł.
Na 47 transakcji tylko 4 razy straciłem , a i to złotówki. Otóż gram na tak zwanych "falach równowagi" które sam wymyśliłem i opisałem w 20 stronicowej książce, narazie nie oficjalnie dla siebie, także te 50 zł jak ktoś umie przewidywać rynek, może przynieść większe pieniążki. Wypłacać da sie minimum 168 zł (50 dolarów na oko) czekiem, 100 dolarów (około 310 zł) kartą kredytową lub money bookers, a 200 dolarów przelewem. Jeżeli chodzi o samą platformę, da się grać towarami, ropą, indeksami, walutami, ale nie da się na wykres wstawiać np fibonacciego, fal elliota, rysować cokolwiek, wybór jest mały, dlatego Ja osobiście zawsze mam otwarte demo w programie MT4 i tam wszystko rysuje, a w Plus500 tylko naciskam Kup/Sprzedaj.
Pozdrawiam i ogólnie bardzo polecam tą platformę.

dzuk
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: dzuk »

Działa wam jeszcze ten broker? Mi coś wysiadło dzisiaj. Nie mogę zalogować się.

Ruszyło coś przekombinowałem z ustawieniami.

sir_skiner
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: sir_skiner »

Pablo90 pisze:A czy ktoś jest w stanie napisać, czy jak stracę np. 10 pipsów na EUR/USD to będę jeszcze w stanie otworzyć transakcję na tej parze za te bonusowe 50 PLN?
za 50 to styka tylko na usdchf - 40pln. na eu trzeba miec 58.

robocop
Bywalec
Bywalec

Post autor: robocop »

mam wrażenie iż ktoś złożył to "coś" żeby naciągać ludzi albo sobie jaja robi :lol: . Celowo napisałem "coś" bo określenie broker brzmi w tym wypadku jak żart. Nie nadaje " to to" sie do jakiejkolwiek sensownej analizy, wykres jest tak przydatny że nie zrobiłoby większej różnicy gdyby go wcale nie bylo (bo narzędzi to i tak nie ma). Owszem można otwierać mt4 gdzieś tam ale czy o to chodzi? 50zł można wziąść, jasne, ale żeby traktować jako brokera przyszłościowo trzebaby nie mieć istynktu samozachowawczego. Chyba już lepiej dać na tacę niż tam wpłacać, na jedno wyjdzie. To już marketiva (tak często krytykowana) sprawia wrazenie super platformy w porównaniu do tego czegoś. Osobiście stanowczo nie polecam (choć postawa obywatelska każe bonus brać :wink: )

dzuk
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: dzuk »

Do nauki może i lepszy niż klasyczne demo. Co do wykresów to fakt są poglądowe, trzeba podpierać się czymś innym.

black_magic
Uczestnik
Uczestnik

Post autor: black_magic »

dla mnie platforma bardzo dobra. a z tym minimum wypłacania to nigdzie nie słyszalem ani nie przeczytalem, minimalna wplata to nie 200zł tylko 200$(200euro niepamietam) bo pisalem do nich a to jest poprostu takie tłumaczenie na polski. jak narazie dla mniej najlepsza platforma bo bez zawiechy, wszystko plynnie itp

Fovor
Bywalec
Bywalec

Post autor: Fovor »

Ja się zarejestrowałem i przysłali mi kod smsem, ale nie dostałem tych bonusowych 50 zł

Piotr_P
Gaduła
Gaduła

Post autor: Piotr_P »

black_magic pisze:dla mnie platforma bardzo dobra. a z tym minimum wypłacania to nigdzie nie słyszalem ani nie przeczytalem, minimalna wplata to nie 200zł tylko 200$(200euro niepamietam) bo pisalem do nich a to jest poprostu takie tłumaczenie na polski. jak narazie dla mniej najlepsza platforma bo bez zawiechy, wszystko plynnie itp
Minimalna wpłata to 200 zł, wpłacam kartą kredytową VISA, kasa jest na koncie po 2-3 sekundach.
Wypłata w przypadku wpłatą kartą, jest tylko i wyłącznie na TĄ SAMĄ kartę, niezaleznie od wybranego sposobu wypłaty. :!:
Pierwszą wpłatę robiłem 350 zł ( ponad 100$), by się załapać na bonus 30$ 8)

50 zł wystarcza obecnie przy niskim kursie dolara oprócz usdchf na 25 baryłek ropy crude - depo 47 zł. :)

ODPOWIEDZ