Potrzebuje pomocy odnośnie reklamacji, którą złożyłem w Admiral markets, pisałem w wątku Admirala, ale w sumie nie uzyskałem odpowiedzi na moje pytanie, a musze dać szybko odpowiedź Admiralowi czy zgadzam się na rekompensatę, którą mi zaproponowali...,dlatego utworzyłem nowy wątek...
Tutaj opis sytuacji...
nie wiem czy ktoś pogrywa na Rublu w Admiralu, w każdym razie mialem dzisiaj bardzo dziwną i kosztowną jak dla mnie sytuację,
zagralem na shorta na usd/rub po cenie około 73, o godzinie 14,09 czasu mt moje shorty zostaly wywalone ze stratą po cenie 81,40

Co dziwne na wykresie minutowym nie ma nawet takiej swieczki z godziny 14,09 , jest tylko 14,08 i 14,10,
Mial ktos podobne sytuacje?????
Admiral zaproponowal mi zwrot w wysokości 150 usd, szczerze to trochę malo zwlaszca ze dzien pozniej pozycja bylaby juz tysiąc pln na plusie...
Rozumiem, że spread mógł się rozjechać, chcociaz 650 pips to juz przesada, ale nie w tym rzecz, chodzi o to, że w godzinie zamknięcia moich pozycji nie ma notowań na wykresie, nie ma w ogóle świeczki z godziny 14,09 a o tej godzinie wg mt4 zamknięto moje transakcje...
Czy można coś z tym zrobić, czy miał ktoś taką sytuację, czy można coś wywalczyć????
Szczegóły w screenach...
Pozdrawiam