Cblondyn pisze: ↑05 gru 2020, 10:01
krab29 pisze: ↑04 gru 2020, 20:18
Lista Kermita obejmuje 18 osób.Czyli 30% to 6 osób zaokrąglając w górę, lub zaokrąglając matematycznie 5,4 czyli 5 osób. Zgłaszajcie się, jeśli chcecie mu pokazać.
CBlondyn - witam na igrzyskach i pozdrawiam.
To ja jestem na jakiejś liście? OMG
To chyba masz tez do niej dostęp z tego co widze
Pan Kermit wysłał mi na priv listę z ustaleniem, że podam publicznie liczbę osób. Nie mogę udzielić informacji na temat kto na niej jest. Zresztą dla nas to nie ma znaczenia. Domyśleć się można, bo z tego co pamiętam to Kermit pisał w odpowiedzi do tych osób coś w stylu "lądujesz u mnie na zacnej liście". Więc te osoby powinny domyśleć się o kogo chodzi. Jeśli osób z listy będzie 5 (jeśli zaokrąglamy matematycznie), to napiszę publicznie, że Kermit MUSI wystartować w igrzyskach. Jeśli jest słowny, a przypuszczam, że jest, to będziemy w jego osobie mieli olimpijczyka. Także wszyscy nielubiący Pana Kermita, zgłaszać się i dowalimy mu. ALE TYLKO REALE, PRZECZ Z DEMONAMI
Wg "waszego" systemu wystarczy grać przeciw jego pozycji/wizji i zarobicie i przytrzecie mu łapki. Już prostszego sposobu nie znam.
Start 1 luty 2021. Do ??? Zobaczymy czy wszyscy nie popalą konta, jakoś się to samo wyskrobie.
Na razie jest nas dwóch. Szału ni ma

.
Pozdrawiam i zieloności. A i żeby nas koronka nie trafiła.

Podejmowanie decyzji inwestycyjnych na podstawie mojej subiektywnej oceny rynku , odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Osoby, którym nie podoba się moja metoda tradingowa informuję, że wiem jak się korzysta z funkcji zasil rachunek!