Zlecę modyfikację wskaźników Pivot Points dla MT4

O jezykach programowania w platformach i nie tylko.
Dariogi
Bywalec
Bywalec

Zlecę modyfikację wskaźników Pivot Points dla MT4

Nieprzeczytany post autor: Dariogi »

Witam serdecznie, zlecę odpłatną modyfikację wskaźniów mt4, wskaźniki nie są moje ale ogólnie dostępne.

1. "4H Pivot Points" - dodać parametr pozwalający na zmianę godziny rozpoczęcia naliczania. W obecnej wersji wskażnik zaczyna obliczenia odpowiednich poziomów od godz 0:00, czyli rozpoczęcia dnia na danej platformie. Ja chciałbym mieć możliwość ustawienia innego czasu niezależnego od czasu platformy. Przykładowo na platformie o czasie 0:00 GMT aby po odpowiednim wpisaniu/wybraniu parametru poziomy były naliczane nie od godz 0,4,8,12,16,20 ale 1,5,9,13,17,21 bądź 2,6,10,14,18,22 i w trzecim przypadku 3,7,11,15,19,23.
Przy podawaniu parametru są dwie opcje (która będzie łatwiejsza do wykonania), albo wybranie przesunięcia o 1,2,3 godziny lub wpisanie dokładnej godziny rozpoczęcia.

2. "Pivot Points" - dodanie poziomów rocznych. W podstawowej wersji wskaźnik posiada możliwość ustawienia w parametrze "PivotSet" okres poziomów 1-dzienny , 2-tygodniowy, 3-miesięczny, mi zależy na dodaniu 4-roczny i oczywiście dopisanie częsci kodu, aby wskaźnik poziomy te obliczał i pokazywał.

Tłumacząc zbyt rozlewny opis nadmienię, że kiedyś już o to prosiłem w kilku miejscach, ale miałem problemy z brakiem zrozumienia albo błędnie działający wskaźnik, więc chciałbym uniknąć niedomówień. Uważam że takie modyfikacje dla odpowiednich osób są banalnie proste, ja na programowaniu się nie znam więc szukam i pytam innych.

Z góry dziękuję za pomoc Darek S.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ