Witam serdecznie, zlecę odpłatną modyfikację wskaźniów mt4, wskaźniki nie są moje ale ogólnie dostępne.
1. "4H Pivot Points" - dodać parametr pozwalający na zmianę godziny rozpoczęcia naliczania. W obecnej wersji wskażnik zaczyna obliczenia odpowiednich poziomów od godz 0:00, czyli rozpoczęcia dnia na danej platformie. Ja chciałbym mieć możliwość ustawienia innego czasu niezależnego od czasu platformy. Przykładowo na platformie o czasie 0:00 GMT aby po odpowiednim wpisaniu/wybraniu parametru poziomy były naliczane nie od godz 0,4,8,12,16,20 ale 1,5,9,13,17,21 bądź 2,6,10,14,18,22 i w trzecim przypadku 3,7,11,15,19,23.
Przy podawaniu parametru są dwie opcje (która będzie łatwiejsza do wykonania), albo wybranie przesunięcia o 1,2,3 godziny lub wpisanie dokładnej godziny rozpoczęcia.
2. "Pivot Points" - dodanie poziomów rocznych. W podstawowej wersji wskaźnik posiada możliwość ustawienia w parametrze "PivotSet" okres poziomów 1-dzienny , 2-tygodniowy, 3-miesięczny, mi zależy na dodaniu 4-roczny i oczywiście dopisanie częsci kodu, aby wskaźnik poziomy te obliczał i pokazywał.
Tłumacząc zbyt rozlewny opis nadmienię, że kiedyś już o to prosiłem w kilku miejscach, ale miałem problemy z brakiem zrozumienia albo błędnie działający wskaźnik, więc chciałbym uniknąć niedomówień. Uważam że takie modyfikacje dla odpowiednich osób są banalnie proste, ja na programowaniu się nie znam więc szukam i pytam innych.
Z góry dziękuję za pomoc Darek S.
Zlecę modyfikację wskaźników Pivot Points dla MT4
Zlecę modyfikację wskaźników Pivot Points dla MT4
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.