EA które działa na podstawie lini

O jezykach programowania w platformach i nie tylko.
marcin76
Gaduła
Gaduła

EA które działa na podstawie lini

Nieprzeczytany post autor: marcin76 »

witam

mam pytanie , szukam EA które by działało na podstawie lini poziomych umieszczonych na wykresie , a dokładnie aktywowało się na podstawie opisu lini , prawy guzik myszki włosciwości i jest opis linii

np

1 linia ma opis Sell - jak cena dojdzie do linii zostanie aktywowane zlecenie Sell
2 linia ma opis TP - jak zlecenie zostanie uruchomione to na lini o opisie TP zostanie ustawione TP
3 linia ma opis SL - jak zlecenie zostanie uruchomione to na lini o opisie SL zostanie ustawione SL

czy jest do zrobienia takie coś

pozdr

JAREK67
Maniak
Maniak

Re: EA które działa na podstawie lini

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

marcin76 pisze:witam

mam pytanie , szukam EA które by działało na podstawie lini poziomych umieszczonych na wykresie , a dokładnie aktywowało się na podstawie opisu lini , prawy guzik myszki włosciwości i jest opis linii

np

1 linia ma opis Sell - jak cena dojdzie do linii zostanie aktywowane zlecenie Sell
2 linia ma opis TP - jak zlecenie zostanie uruchomione to na lini o opisie TP zostanie ustawione TP
3 linia ma opis SL - jak zlecenie zostanie uruchomione to na lini o opisie SL zostanie ustawione SL

czy jest do zrobienia takie coś

pozdr
wszystko jest kwestią czasu i... pieniędzy ;)
http://forex-nawigator.biz/forum/narzed ... ie#p572222

marcin76
Gaduła
Gaduła

korzystałem z wersji 1.2 bo tylko taka była dostępna mam EA w wersji EX4 które działa tylko na opisach na linii tylko dla Sell lub Buy , natomiast nie ma tam TP i SL które by tak działało , a po za tym jest to plik ex4
może udało by mi się go gdzieś przerobić do mq4 ale i tak by trzeba by go przerobić by reagował na opis dla SL i TP

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

marcin76 pisze:korzystałem z wersji 1.2 bo tylko taka była dostępna mam EA w wersji EX4 które działa tylko na opisach na linii tylko dla Sell lub Buy , natomiast nie ma tam TP i SL które by tak działało , a po za tym jest to plik ex4
może udało by mi się go gdzieś przerobić do mq4 ale i tak by trzeba by go przerobić by reagował na opis dla SL i TP
Widzę, że muszę trochę koledze rozjaśnić. Ja jestem autorem i właścicielem tego narzędzia. Fragmentu o przerobieniu do mq4 udam, że nie doczytałem. :584:
Aktualna wersja to 1.7 i ma ona znacznie więcej funkcjonalności niż te, które udostępniłem do testów. Mechanizm SL i TP działa tu co prawda inaczej niż opisałeś. Nic nie stoi na przeszkodzie żeby to zmienić. "Wszystko jest kwestią..... i "
Już o tym pisałem.

marcin76
Gaduła
Gaduła

EA o nazwie Trading Support EA_v1_2.ex4 to Pana dzieło i to już wiedziałem bo kiedyś do Pana pisałem w sprawie nowszej wersji i był dostępna wersja 1.6 za 250 zł a teraz jest 1.7

EA które miałem na mysli to z tej strony http://forexwinners.ru/forex/tag/curren ... -v2-1-2en/

ma taką funkcje ale tylko dla 1 linii

założenia są takie jak na zdjęciu w załączniku
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

ODPOWIEDZ