Witajcie,
czy jest jakiś EA lub skrypt lub czy napisanie takowego jest mozliwe, który otwiera zlecenie po określonej cenie i zamyka go też po określonej cenie lub n pipsów od ceny otwarcia w "moją" stronę (TP) lub w druga stronę (SL).
Ogólnie chodzi o to aby ten EA nie ustawiał zlecenia oczekującego, ani TP i SL, tylko działał tak jakby te czynności robić "z ręki" czyli otwarcie przez egzekucje natychmiastową, i zamkniecie ręczne po osiągnięciu wyznaczonych TP/SL.
Dobrze by było gdyby rysował też swoje linie zlecenia oczekującego oraz TP i SL, żeby było wiadomo, że działa, a jakby miał jeszcze tylko niektóre funkcjonalności z luktom visual order editor, zwłaszcza możliwość przesuwania linii myszką oraz break even to byłobu super.
Po co mi taki EA? - a np. po to, że są instrumenty, na których zlecenie oczekujące oraz TP i SL można ustawić 400 pips od aktualnej ceny, a ja np. chce ustawic zlecenie 100 pips od ceny aktualnej, SL 150 i TP 300 pips od ceny po której zlecenie sie zrealizuje, da sie to zrobić ale trzeba siedzieć przy kompie i wszystko robic ręcznie.
Proszę o opinie, ewentualnie jakiś namiar na takowy (pół)automat.
EA do zleceń oczekujacych i zamykania pozycji po cenie
Tak, nie widzę żadnych przeciwwskazań do zaimplementowania opisanej tutaj przez Ciebie logiki.gp pisze:lub czy napisanie takowego jest mozliwe
Pewnie znajdziesz na necie coś co by Ci odpowiadało, ale osobiście nie spotkałem się z takim z braku potrzeby spotkaniagp pisze:czy jest jakiś EA lub skrypt

Pozdrawiam
Pozdrawiam