Witam
Poszukuję skryptu który otwierałby zlecenie oczekujące (okno zlecenia) np BUY STOP, SELL STOP jednym lub dwoma przyciskami na klawiaturze i pozostałoby tylko uzupełnić pole "po cenie" i wcisnąć zleć zlecenie, coś jak klawisz F9 przy zleceniu natychmiastowym, mam coś podobnego ale otwiera zlecenie oczekujące od razu na wykresie a nie oto mi chodzi
nie chcę zakładać nowego tematu, a dotyczy to też skryptów z bossy
w przypadku kupna/sprzedaży za pomocą skryptu z ustawionym TP i SL
pierwsza transakcja wchodzi bardzo pięknie i ustawia TP i SL na zadanych poziomach, lecz gdy chcę kupić/sprzedać kolejny kontrakt w tym samym kierunku
zlecenie jest realizowane lecz nie ustawia TP ani SL
czy da się to przerobić ??
czy potrafiłby ktoś połączyć te skrypty TP i SL w jeden tak aby gdy pierwsze otworzy się kupno to stop loss i teke profit do tego otwierał odwrotne zlecenia sprzedaży a gdy pierwsze otworzy się sprzedaż to stop loss i take profit otworzy odwrotne zlecenie kupna i tak w kółko aż nie zamknę sama zlecenia
A ja mam inny problej jeśli chodzi o te skrypty. Nie wiem dlaczego, gdy w ustawieniach zrobię wartość otwieranej pozycji np.0,05 to automatycznie wskakuje mi do 0,1.
mam pytanie czy skrypty z bossy będą działać u innych brokerów (jeśli nie proszę o podesłanie skryptu close all)
prosiłbym o jakąś prostą instrukcje jak to zainstalować
Z góry dzięki, pozdrawiam
"ponosiłem porażkę za porażką-to dlatego odniosłem sukces" Michael Jordan
W większości przypadków skrypty z różnych platform działają u różnych brokerów. Wyjątkiem jest gdy skrypt używa zewnętrznej biblioteki ( miałem tak w przypadku konta w IBFX ).
Instalacja polega na przeniesieniu skryptu do folderu experts/scripts. Po ponownym uruchomieniu platformy powinien być widoczny.