skrypty sell, buy, close, close all

O jezykach programowania w platformach i nie tylko.
Awatar użytkownika
Viollka25
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 29
Rejestracja: 19 mar 2009, 16:33

skrypty sell, buy, close, close all

Nieprzeczytany post autor: Viollka25 »

tu sa skrypty z bossafx sell,buy,close i close all
dzialaja :lol:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Trejdować każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej.

silent

Nieprzeczytany post autor: silent »

dzieki przydalo mi sie to :)

makks
Bywalec
Bywalec
Posty: 16
Rejestracja: 02 sie 2008, 09:44

Nieprzeczytany post autor: makks »

Witam
Poszukuję skryptu który otwierałby zlecenie oczekujące (okno zlecenia) np BUY STOP, SELL STOP jednym lub dwoma przyciskami na klawiaturze i pozostałoby tylko uzupełnić pole "po cenie" i wcisnąć zleć zlecenie, coś jak klawisz F9 przy zleceniu natychmiastowym, mam coś podobnego ale otwiera zlecenie oczekujące od razu na wykresie a nie oto mi chodzi

Awatar użytkownika
psV
Gaduła
Gaduła
Posty: 365
Rejestracja: 05 gru 2009, 10:23

Nieprzeczytany post autor: psV »

Spróbuj zmienić w opcjach strategii w MT4 - "zapytaj o ręczne potwierdzenie".

sonny
Gaduła
Gaduła
Posty: 277
Rejestracja: 22 lis 2009, 16:59

Nieprzeczytany post autor: sonny »

witam

nie chcę zakładać nowego tematu, a dotyczy to też skryptów z bossy

w przypadku kupna/sprzedaży za pomocą skryptu z ustawionym TP i SL
pierwsza transakcja wchodzi bardzo pięknie i ustawia TP i SL na zadanych poziomach, lecz gdy chcę kupić/sprzedać kolejny kontrakt w tym samym kierunku
zlecenie jest realizowane lecz nie ustawia TP ani SL
czy da się to przerobić ??

kamila1884
Uczestnik
Uczestnik
Posty: 1
Rejestracja: 10 mar 2011, 12:44

Nieprzeczytany post autor: kamila1884 »

czy potrafiłby ktoś połączyć te skrypty TP i SL w jeden tak aby gdy pierwsze otworzy się kupno to stop loss i teke profit do tego otwierał odwrotne zlecenia sprzedaży a gdy pierwsze otworzy się sprzedaż to stop loss i take profit otworzy odwrotne zlecenie kupna i tak w kółko aż nie zamknę sama zlecenia

Arturro
Gaduła
Gaduła
Posty: 304
Rejestracja: 26 lip 2010, 16:08

Nieprzeczytany post autor: Arturro »

A ja mam inny problej jeśli chodzi o te skrypty. Nie wiem dlaczego, gdy w ustawieniach zrobię wartość otwieranej pozycji np.0,05 to automatycznie wskakuje mi do 0,1.

Jakiś robak czy po prostu niżej nie otworzą?

Pozdrawiam
Arturro
"Choise, the problem is choise"

Awatar użytkownika
seb23mj
Gaduła
Gaduła
Posty: 304
Rejestracja: 13 gru 2010, 22:26

Nieprzeczytany post autor: seb23mj »

mam pytanie czy skrypty z bossy będą działać u innych brokerów (jeśli nie proszę o podesłanie skryptu close all)
prosiłbym o jakąś prostą instrukcje jak to zainstalować

Z góry dzięki, pozdrawiam
"ponosiłem porażkę za porażką-to dlatego odniosłem sukces" Michael Jordan

MkubuxK
Pasjonat
Pasjonat
Posty: 1051
Rejestracja: 20 maja 2009, 18:27

Nieprzeczytany post autor: MkubuxK »

W większości przypadków skrypty z różnych platform działają u różnych brokerów. Wyjątkiem jest gdy skrypt używa zewnętrznej biblioteki ( miałem tak w przypadku konta w IBFX ).

Instalacja polega na przeniesieniu skryptu do folderu experts/scripts. Po ponownym uruchomieniu platformy powinien być widoczny.
fx-forum

Awatar użytkownika
mike_05
Maniak
Maniak
Posty: 1668
Rejestracja: 02 wrz 2010, 11:55

Nieprzeczytany post autor: mike_05 »

proszę uniwersalny imputs
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.

ODPOWIEDZ