Kto z was stosuje i z jakim wynikiem?Wiadomo że nie jest to zabawa dla amatorów ,bo można wyzerowac konto w kilka chwil.Wymaga ogromnego doświadczenia i wyczucia.
Kiedyś grałem w ten sposób na gpw, jako świazak zaliczałem niezłe wtopy.
Ale po kilku latach na gpw zacząlem w ten sposób nieźle zarabiać.
teraz stosuje to na forexie z troche marnym skutkiem przez 3 miesiace, wyszedłem jednak lekko na plus.
Kto z was tylko tak gra?Podzielcie sie doświadczeniem.
Strategia zwana łapaniem spadających noży
-
- Stały bywalec
- Kuba Brzeziński
- Gaduła
Dostrzegam tu jakąś nielogiczność słowną jak "ostry nóż" może odobić się od podłogi.xpep pisze:jest to najlepsza metoda gry Very Happy trzeba tylko wiedziec kiedy lapac noz, najlepiej jak sie odbije od podłogi Very Happy
No chyba ze jest na bandzi

A ,jak podłoga jest drewniana

I utknie

Proponuje taki układ słowny , nieco przerobić.
Np.zagranie z bekhendu , łapanie ogona komety , albo psi pościg za smrodem rakiety

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Jak sobie przypomnę moje pierwsze depo na FX i metodę polegającą na zasadzie, że wchodzę po świecy z długim knotem z nadzieją, że koniec to aż mam zimne dreszcze i aż dziw bierze, że chwilowo byłem na sporym plusieGREENFX pisze:Jak dla mnie również mega skuteczna i profitowa metoda!

Ja też polubiłem tą metodę. Jest masa systemów opierających się na przewidzeniu zmiany kierunku (choćby chwilowo) - choćby fibo ponad 100%, elliot ze swoimi falami, formacje harmoniczne, dywergencje, formacje świecowe, opory, wskaźniki wykupienia/wyprzedania rynku itp. itp. Kwestia wyczucia i za ile wchodzić, czy z trendem w korekcie czy pod prąd.
Z moich doświadczeń mogę powiedzieć to samo !!Jones pisze:z mich doświadczeń metoda do bani
HEJ
Wystarczy rzucić okiem na screen aby "potwierdzić" Twoje teorie.
http://i37.tinypic.com/o88e3d.jpg
(btw - jeszcze jeden piątkowy long uciekł mi ale godzina była późna:))
Ukłony dla:
BillyRayValentine-a & Fxlamer-a