Witam/Cześć,
Poszukuje pewnego wskaźnika bądź trzeba by coś podobnego napisać - ale najpierw chciałem podpytać czy może coś takiego już istnieje.
Mianowicie:
Chciałbym otrzymać sygnał/alert od metatradera, że CENA zmieniła się o np. 0,84% w ciągu ustalonego wcześniej CZASU np. 23 minut - Czyli podsumowując: Alert gdy w ciągu 23 minut cena wzrośnie lub spadnie o 0,84%
Czy znacie coś takiego lub może ktoś podjąłby się napisania skrypciku. Wydaje się, że nie jest to jakoś mocno skomplikowane?!
Pozdrawiam MM
Poszukuję wskaźnika
Re: Poszukuję wskaźnika
Jezeli dzialasz na innej platformie niz MT4 to mozesz cos takiego sobie ustawic bez kodowania. Niestety nie jestem programista wiec nie pomoge w napisaniu.
zapytaj - Andzej Pierz, to najlepszy tworca jakiego znam tutaj.
Autor napisał wyraźnie " sygnał/alert od metatradera"TxT pisze:Jezeli dzialasz na innej platformie niz MT4 to mozesz cos takiego sobie ustawic bez kodowania. Niestety nie jestem programista wiec nie pomoge w napisaniu.
Ponadto prosił o napisanie wskaźnika.
Jeżeli nie jesteś programistą i nie wiesz co to metatrader to po
co "otwierasz dziób".
Wujek dobra rada.
Jakos nie widze lawiny postow z konkretna pomoca dla autora...Kazik pisze:Autor napisał wyraźnie " sygnał/alert od metatradera"TxT pisze:Jezeli dzialasz na innej platformie niz MT4 to mozesz cos takiego sobie ustawic bez kodowania. Niestety nie jestem programista wiec nie pomoge w napisaniu.
co "otwierasz dziób".
Wujek dobra rada.
Skoro wskaźnik ma pokazywać zmianę o x% w konkretnym czasie to mozna otworzyc darmowe konto u kilku brokerow ktorzy maja inna platforme niz mt4 i takie rzeczy mozna zrobic w standardzie przez kilka klikniec bez kodowania. Doskonale wiem co to metatrader i znam jego ograniczenia w stosunku do nowszych narzędzi. Nie trzeba od razu zlecać roboty programiście, po co wyważać otwarte dni. A handlować można nadal tam gdzie jest najwygodniej...
off top: Nie widze "Wujku dobra rada" żebyś wniósł coś nowego do wątku...
-- Dodano: 27 sie 2015, 18:41 --
TxT pisze:Jakos nie widze lawiny postow z konkretna pomoca dla autora...Kazik pisze:Autor napisał wyraźnie " sygnał/alert od metatradera"TxT pisze:Jezeli dzialasz na innej platformie niz MT4 to mozesz cos takiego sobie ustawic bez kodowania. Niestety nie jestem programista wiec nie pomoge w napisaniu.
co "otwierasz dziób".
Wujek dobra rada.
Skoro wskaźnik ma pokazywać zmianę o x% w konkretnym czasie to mozna otworzyc darmowe konto u kilku brokerow ktorzy maja inna platforme niz mt4 i takie rzeczy mozna zrobic w standardzie przez kilka klikniec bez kodowania. Doskonale wiem co to metatrader i znam jego ograniczenia w stosunku do nowszych narzędzi. Nie trzeba od razu zlecać roboty programiście, po co wyważać otwarte drzwi. A handlować można nadal tam gdzie jest najwygodniej...
off top: Nie widze "Wujku dobra rada" żebyś wniósł coś nowego do wątku...