UpAndDown by XTB
- ForexTig3r
- Maniak
UpAndDown by XTB
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- krzysiek1960
- Stały bywalec
Re: UpAndDown by XTB
A potem dziwić się, że ludzie kojarzą forex z hazardem. W tej aplikacji XTB brakuje jeszcze tylko takiej dźwigni jak w jednorękim bandycie. I po co komu chodzić do kasyna?
co ja kodzę ?
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Bo to są typowe jednorękie bandyty 
W IG minutówki można zamykać kiedy się chce i one przypominają jako tako forex.
Cały czas mnie ciekawi na jakiej podstawie XTB ma binarki bo KNF tego nie reguluje.
FSA uważa je za hazard więc u nas powinno być podobnie i powinni mieć jakieś pozwolenie na działalność hazardową.
Wiem że tu plątają się przedstawiciele XTB to może coś wyjaśnią bliżej.

Cały czas mnie ciekawi na jakiej podstawie XTB ma binarki bo KNF tego nie reguluje.
FSA uważa je za hazard więc u nas powinno być podobnie i powinni mieć jakieś pozwolenie na działalność hazardową.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
Ludzie,te UP&DOWN w XTB to wielka kupa i tyle. Najważniejsza rzecz to taka że wygasają one nie o pełnych kwadransach godzinach tylko jakieś zmienne minuty. Ten kto ma pojecie o opcjach lub ma jako taki system do gry to wie że nie ma to najmniejszego sensu i lepiej pójść do kasyna na maszynę forex street i se plumknąc opcję o obojetnie której godzinie i minucie i ma większe szanse niż w xtb... Swoją drogą to czemu oni nie mają one touche???
@daromanchester-gdzie w igindex są minutówki???
@daromanchester-gdzie w igindex są minutówki???
daromanchester pisze:Bo to są typowe jednorękie bandyty
Ależ się czepiłeś Daro tego IG.
Binarki mają na dobrą sprawę i minusy i plusy w porównaniu do FX. Przecież różnice nie są tak wielkie. Co więcej łatwiej jest sprawdzić który broker lepszy dla klienta bo oferuje większe stopy zwrotu za te same opcje ( nie mówię tutaj o jakiś odmianach które też są ciekawe).
Można spotkać 60% i 85% za praktycznie te same opcje.
Hazard to coś gdzie szanse są zawsze po stronie kasyna, a w OB tak jak i na FX możemy znaleźć sytuacje (legalnie nie mówimy o liczeniu kart), gdzie szanse są po naszej stronie i hazardem to być przestaje.
Znowu powtórzę się brokerzy Opcji Binarnych to prawdziwe aniołki w porównaniu do MM sprzed nawet 2-3 lat nie mówiąc o 6 i więcej. Jakoś nikt o hazardzie wtedy nie krzyczał.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
Są 5 minutówki i 20 na indeksy.Płaski pisze: @daromanchester-gdzie w igindex są minutówki???
Jak chcesz inne minutówki z dowolnym krokiem co minutę to są w zakładce Custom Bets.
Troszkę inna zasada działania niż te dostępne z normalnego terminala.
Bliższa właśnie jednorękim bandytom.
Akhh nie chcę dyskutować nad różnicami między IG a innymi brokerami bo ktoś powie że naganiam a mody dadzą mi warna

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr