u Mighty BAZ'a - bistro caffe - nie tylko o dobrej kawie
Jako nie wtajemniczony widzę tam wczorajsze LOW, a co ma na myśli MB tego nie wiem.quote pisze:może to tylko wtajemniczeni wiedzą o jakim poziomie mowa
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
- Mighty Baz
- Pasjonat
Pozwalam sobie załączyć fragment opracowanego przeze mnie dzisiejszego biuletynu dla doradców. Jak widać, anty-zaklinacz wykresu pozwala na dosyć dokładne określenie zakresu cenowego.
Wiadomo, że czasami sygnał zaneguje i poziomy liczy się od nowa - nie mniej jednak nie jest to już błądzenie po omacku!
Nie ukrywam, że jestem zadowolony z tego powodu no i że komuś moja praca może się przysłużyć.
Jeżeli chodzi o zawieranie transakcji natomiast to jest to dla mnie jeszcze zupełnie inny świat. Tutaj nie ma miejsca na błędy. 10-20 pipsowe przestrzelenie rezultuje Mercedesem SL. Tu potrzeba ogromu pracy i dziesiątek trade'ów. Na historii wszystko ładnie wygląda.
Ukłony dla wszystkich.
Koniec spamu z mojej strony.

Nie ukrywam, że jestem zadowolony z tego powodu no i że komuś moja praca może się przysłużyć.
Jeżeli chodzi o zawieranie transakcji natomiast to jest to dla mnie jeszcze zupełnie inny świat. Tutaj nie ma miejsca na błędy. 10-20 pipsowe przestrzelenie rezultuje Mercedesem SL. Tu potrzeba ogromu pracy i dziesiątek trade'ów. Na historii wszystko ładnie wygląda.

Ukłony dla wszystkich.
Koniec spamu z mojej strony.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Mighty Baz
- Pasjonat
- Mighty Baz
- Pasjonat