nie zawsze musi, choc jak sie przyjrzeć uważniej to m1 pokazal ruch up, hm?>Ral1n pisze:Na moich kreskach podejrzanie kroją się Longi na EU M30/M15... ale to tylko moja chwilowa subiektywna ocena sytuacji, proszę się nie sugerować, bo nie ma potwierdzenia na niskich TF'ach.
u Mighty BAZ'a - bistro caffe - nie tylko o dobrej kawie
- Mighty Baz
- Pasjonat
DAYTRADER
powodzenia, kilometrow pips wam zycze
powodzenia, kilometrow pips wam zycze
- c_e_r_v_u_s
- Stały bywalec
Ploty tak, ale to nie ma większego znaczenia. Bankructwo Grecji jest już mocno zdyskontowane. Poza tym mają czas aż do 13 Lutego na żarcie się o bonus więc do tego czasu newsy że coś jest albo coś nie jest załatwione nie są niczym wiarygodnym.skco pisze:Na rynku rozchodzi się plotki o bankructwie Grecji.
Jakże często ludzie mają już gotową opinię zanim zdążą pojąć istotę rzeczy.
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
Właśnie dlatego, bezpieczniej / konserwatywnie było zgarnąć tuż pod 3008.Mighty Baz pisze:na h1 up zanegowany, tylko m30 i m15 maja jeszcze trochę pary na wznoszenie, co może oznaczać ze poziom 1.3008(+) tym razem jest silnym oporem

Wróciłem właśnie z pracy zobaczyć jak moje kreski...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No chłopie nie żartuj... Ty jeszcze chodzisz do pracy..... ja nie wiem gdzie kasę upychać z forex-uRal1n pisze:Wróciłem właśnie z pracy

Kawie można też można z humorem .....
Ostatnio zmieniony 24 sty 2012, 20:26 przez Fx_boy, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziękuję i pozdrawiam.
dużo się nie pomyliłemBartGDA pisze:może teraz łubudu tak na 1.29400 ??Mighty Baz pisze:m30/h1/m15 down,
zas na m1 co rusz up, up...ciekawe kiedy im sie kasa skonczy?

teraz dopiero spojrzałem miałem źle narysowaną LT