Witam,
Tymi znanymi słowami mam zamiar obrać jakąś bardziej konkretną drogę do celu.Wcześniej nie zwracałem za bardzo na to uwagi,i prawdopodobnie był to spory błąd.
Dziennik miałem założyć w momencie jak już będę odnosił stałe dochody,ale ze względu na swoją dyscyplinę,uznałem że to będzie najlepsze wyjście-założyć dziennik.
Gdzieś od połowy maja walczę na realu,demo odpuściłem.
Problemem okazał się overtrading,który skutecznie mnie wyniszcza,ciężko jest mi trzymać zyskowny trejd,wchodzę pod prąd itd-z tego powodu zakładam journala.
Mam nadzieje,że nie będzie to dodatkowy stres,a takie przypomnienie(liczę na Was

Cel:
do tej pory od maja 400 zł straciłem(wpłaty po 100,200).Moim celem jest odrobienie tej straty,czyli 400zł.Czas tego przedsięwzięcia nieograniczony.Bez spiny.
Narzędzia pracy:
-LT
-SR
-czasem może jakieś trójkąty,itd.
-SL ustawiałem zawsze najmniejszy możliwy,co było bardziej szkodliwe,więc max SL zakładam 10 pips,
-lot 0,01
-Edek,Ejek,Kabel(na Ejku najmniej,ze względu na spread 3pips:evil:
Początkowo będę się starał ograniczyć wejścia maksymalnie jak tylko to możliwe.Co do tytułu,na podstawie słupków/świec na h1,m5 będę starał się określić drogę,pod jaką gram.
Cóż to by było na tyle,dzisiejszy dzień na mały plus ale tego nie liczę.W piątek podsumowanie tygodnia,mam nadzieje że trochę tu zabawię,bo inaczej pozostaje demo.
Stan konta:
241,92
Komentarze mile widziane.
Let's play...