Tradingedge.pro – w pełni przetestowane strategie

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
TradingEdgePro
Uczestnik
Uczestnik

Tradingedge.pro – w pełni przetestowane strategie

Nieprzeczytany post autor: TradingEdgePro »

Cześć wszystkim!

Niedawno uruchomiłem w pełni stronę TradingEdge.Pro, którą stworzyłem, by pomóc inwestorom w poprawie efektywności tradingu. W skrócie: dzielę się tam w pełni przetestowanymi strategiami inwestycyjnymi i własnymi doświadczeniami, zapewniając przy tym pełną transparentność moich wyników.

Oto, co znajdziecie na TradingEdge.Pro:
- W pełni przetestowane strategie inwestycyjne – każda strategia przeszła gruntowne testy historyczne (platforma Trading Blox Builder II).
- Pełna transparentność wyników – udostępniam podgląd rzeczywistego rachunku tradingowego (MetaTrader 5), więc możecie na bieżąco śledzić wszystkie moje historyczne i aktualne pozycje.
- 100% darmowa wiedza – strona jest całkowicie bezpłatna. Nie sprzedaję szkoleń, nie zbieram danych kontaktowych, nie znajdziecie tam reklam ani programów afiliacyjnych.
- Osobiste doświadczenia – dzielę się praktyczną wiedzą zdobytą przez lata tradingu, bez koloryzowania czy marketingowego bełkotu.
- Regularne aktualizacje – co tydzień (w każdy weekend) publikuję nową strategię, więc warto zaglądać regularnie po świeże materiały.

Zapraszam do odwiedzenia strony i skorzystania z udostępnionych materiałów. Bardzo zależy mi na Waszych opiniach oraz sugestiach. Dajcie znać, jakie strategie chcielibyście, żebym przetestował, lub co jeszcze mogłoby być dla Was wartościowe. To projekt tworzony z pasją, więc każda Wasza wskazówka będzie dla mnie niezwykle cenna. Mam nadzieję, że TradingEdge.Pro okaże się dla Was przydatne!

ODPOWIEDZ