Demo zawsze się różni od reala... a rózni się szybkością realizacji zlecenia.
Na realu jesli zarabiasz, to przeważnie traci broker, więc jest konflikt interesów i będziesz miał rekwotowania i wszelkiego rodzaju utrudnienia.
Oczywiście nie każdy broker gra przeciwko nam, są i tacy którzy nie mają tego konfliktu, musisz się zorientować kto tam teraz nie dyma klientów.
Demo od reala przede wszystkim różni się stanem psychicznym.....
Platforma T212 jest dla mnie gówniana.... Długo będzie trzeba czekać by dorównało w przejrzystości chociażby mt4....
Zeby postawić zlecenia musisz się nakombinować jak koń pod góre, nie widać oprócz mijsca wejścia praktycznie niczego poza tym....
Możliwość działania z poziomu wykresu, powinna być dla każdego brokera priorytetem
Poprzez umożliwienie zabawny na koncie demo, każdy brokekr daje nowym naiwną iluzje, że będzie łatwo.... Nie nie będzie. Nie Ty pierwszy robisz mega wynik na demie, a real przeważnie będzie porażką.
Ciekawi mnie czy w ogóle umiałeś tam ustawić SL
Moja rada jest taka....
Jeżeli masz na kartce spisany dokładny plan działania. Czemu otwierasz, czemu zamykasz, czego taka wartość kontraktu itp, to poszperaj za dobrym brokerem wpłać minimalną kwotę i spróbuj tej dawki emocji

Jezeli np z 300-500zł nie zrobisz kilku tysięcy, to nie łudź się że zarobisz te 2 bańki z realnych 50 tysięcy
Pamiętaj że niemal każdy z nas tak zaczyna, super profit demo, niebawem każdy topi kasę... potem idzie się uczyć... latami

Generalnie nie chciało mi się pisać posta i bawić się w ostrzeżenia, więc doceń wysiłek bardziej doświadczonego kolegi i nie przepuść nawet średniego szmalu na początek, bo już widzę że złapałeś Pana Boga z palec, a to tylko iluzja

Pozdro i powodzenia.