EA to nie inwestor.
EA nie uśrednia(większość?), nie dopłaca.
Nie jest uparte.
Myślę ze mogło by zadziałać na kontach długoterminowych gdzie doprowadzane jest często do dużego drawdownu.
Można by to analizować. Przykładowo jeśli nie było na koncie drawdownu x% a pojawia się większy niż x % to rób Y.
Ewentualnie sprawdzać średni drawdown po jakim następuję całkowite wyzerowanie konta z bardzo dużym prawdopodobieństwem.
Musiałby być spełniony szereg warunków co do rodzaju gry ale myślę że informacja o tym komu "powinęła się noga" mogła by być dobrym źródłem sygnałów.
TraDesto - The Social Copy Trading Network.
Re: TraDesto - The Social Copy Trading Network.
Cenne spostrzeżenie. Nie jest to oczywiście prawdziwy screen Sir Erica Claptona, a co za tym idzie wszystkie zawarte na nim dane, mają za zadanie jedynie dać pogląd na to jak, będąca na ukończeniu platforma będzie wyglądać - i tyle. Nie przypuszczałem, że zaczną Państwo tak bacznie screen "penetrować"raposo pisze: Tylko czemu WSZYSTKIE statystyki dostawców sygnałów ze screenu są takie same? I ten drawdown na -250%... Myślałem, że 100% to max.

Co do samego Brokera TraDesto i tego, co pod względem technicznym, wyróżnia jego ofertę, na tle konkurencji, to poza tym co naświetliłem w pierwszym poście tego wątku i nowoczesną, własną platformą TraDesto, jest coś co można określić mianem idei budowania Społeczności wokół Forex, gdzie z obecności w niej, będą korzystać zarówno zaawansowani traderzy, jak i zupełnie początkujący. Każdy znajduje w niej więc miejsce dla siebie, bo to mu się po prostu bardzo opłaca.
Zapraszam więc wszystkich Państwa po szczegóły na najbliższy webinar:
Temat: "TraDesto - otwarcie nowych możliwości."
Termin: wtorek, 2. lipca, godz. 20.00.
Zgłoś już teraz swoją obecność na konferencji online. Rejestracji dokonasz klikając na link poniżej:
https://attendee.gotowebinar.com/regist ... 4054259200
Jako potwierdzenie otrzymasz na swój email, nowy, indywidualny link aktywujący dostęp do webinaru. Klikniesz go, by wejść na konferencję we wtorek, przed godz. 20,00.
Odpowiadając zaś na pytanie o nagrywanie webinaru, to na tę chwilę nie planujemy takiego rozwiązania, chcemy prowadzić spotkania na żywo.
Mariusz Matwiejczyk
TraDesto Poland
Business Development Executive