Książki na sprzedaż

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Jarekmpl
Uczestnik
Uczestnik

Książki na sprzedaż

Nieprzeczytany post autor: Jarekmpl »

Witam wszystkich, mam trochę książek na sprzedaż. Tytuły widoczne na zdjęciu.
Możliwa sprzedaż przez vinted i olx.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Re: Książki na sprzedaż

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

Normalnie nie wierzę że ktoś próbuje tu sprzedawać książki.. Jarek piszę tego i się dziwię że ktoś czyta. Nie kupujcie na pewno Kochana on po prostu poprzepisywał pierdołki, które w 99 procentach są za darmo
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Wojtek1976..
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Wojtek1976.. »

Co w tym złego że ktoś chce sprzedać książki.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Wojtek1976.. pisze:
24 lis 2024, 07:50
Kompletnie nic, nawet jest to zrozumiałe i logiczne że na forum tematycznym ktoś chce sprzedać książki w tym samym temacie. Kolega wyżej po prostu lubi się czepiać wszystkich i wszystkiego

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Wojtek1976.. pisze:
Hej. Rzeczywiście trochę nie tak zredagowałem posta... :oops: Dziwię się że ktoś czyta książki bo wierz mi że teraz to rzadkość na FX.... :wink:
Poza tym mamy osobny wątek o handlu papierem czy też ebook'ami:
e-booki-ksiazki-szukam-kupie-sprzedam-z ... 20sprzedam

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Ink. pisze:
24 lis 2024, 09:44
Wojtek1976.. pisze:
Kompletnie nic, nawet jest to zrozumiałe i logiczne że na forum tematycznym ktoś chce sprzedać książki w tym samym temacie. Kolega wyżej po prostu lubi się czepiać wszystkich i wszystkiego
Ink nie przesadzasz ? Wojtek pisząc pierwszy tost chyba miał dużo szczęścia że zalogował się 24 listopada o 7:48 a już 2 minuty później został opublikowany jego psot gdzie rzekomo wg. ciebie pierwsze trzy są moderowane jako ochrona przed spamem... co za farciarz niecałe 2 godziny później piszesz ty swojego posta...... :roll:

Sam masz jakiś problem do mnie że w wątku wiedzawartamilion kobieta napisała o swoim mężu a ja jestem podejrzany o spreparowanie całej akcji... nawet nie sprawdziłeś albo raczenj nie wiesz że koleś smażył frytki w UK i jako tako gada po angilelsku do pego promuje się za granicą

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Ink. pisze:
24 lis 2024, 09:44
Wojtek1976.. pisze:
Ink nie przesadzasz ? Wojtek pisząc pierwszy post chyba miał dużo szczęścia że zalogował się 24 listopada o 7:48 a już 2 minuty później został opublikowany jego post gdzie rzekomo wg. ciebie pierwsze trzy są moderowane jako ochrona przed spamem... co za farciarz w 120 sekund..... a niecałe 2 godziny później piszesz ty swojego posta...... :roll:

Sam masz jakiś problem do mnie że w wątku wiedzawartamilion kobieta napisała o swoim mężu a ja jestem podejrzany o spreparowanie całej akcji... nawet nie sprawdziłeś albo raczej nie wiesz, że koleś smażył frytki w UK i jako tako gada po angielska i promuje się za granicą bo w PL utrudniamy mu życie co sam Admin popiera - nie wierzysz to go spytaj.

Ja odpowiedziałem po 24H bo mam alert do tego wątku ot co. Mogę z resztą pokazać całą rozmowę z nią dla celów edukacyjnych.

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Ink. pisze:
24 lis 2024, 09:40
Nie przeczytałem całości bo nawet nie wiem po co piszesz te eseje i do kogo. Fakt jest taki że cię tutaj olano a twoja funkcja samozwańczego biografa to marnowanie czasu. Ani nie ma z tego pożytku ani pieniędzy. Fascynujące jest to jak wiele czasu poświęcasz na takie rzeczy.
Wątek o IK odświeżony został 266K razy - ktoś to czyta - a ja piszę dla tych inteligentnych, którym w ogóle chce się czytać. Bo przecież sam dobrze wiesz że te ich szkolonka, mentoringi to tak naprawdę ściema. Całe IK to: GK, RR, PK i Stolarz.... to co my wiedzieliśmy od razu większość z nich - klientów IK -musiała się najpierw dowiedzieć w bolesny sposób... na ich pomysłach inwestycyjnych

Ludzie mają tendencję do czytania ostatnich postów - bo kto ma czas czytać ze 2 godziny - więc drukuję małe "eseje" aby nie musieli szukać a wiedzieli że nic się nie zmieniło. Obrazuję im kogo wybierają na powierzając swoje oszczędności i wiarę w lepsze finansowe jutro. Aktualnie większość wierzy już tak naprawdę w PK, który z całym szacunkiem jest największym cwaniakiem z nich wszystkich.

Piszę dlatego bo tacy ludzie to PASOŻYCI jak to Cblondyn zawsze pisze i ma rację. Ktoś kiedyś mi pomógł więc i ja się rewanżuję. Tak moim zdaniem powinno działać to forum.

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Co do Ciebie to otworzyłeś wątek:
nie-ma-miejsca-na-mity-by-ink-t33560.html
Piszesz sam ze sobą plus 3 osoby. Masz jakieś podejście nazwijmy to edukacyjne ja z kolei informacynjo-detektywistyczne. Każdy pisze to co chce. I teraz pytanie czy czesz spierać się i toczyć jakieś dziwne spory w miejscu gdzie raptem jest nas garstka ? To nie to forum co dekadę temu, to już chyba sam zauważyłeś i myślę że też nie tego spodziewałeś się po "pierwszym i największym forum zajmującym się tematyką finansową"

Więc pomyśl chcesz się kłócić z garstką aktywnych użytkowników ?

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Sorki ale nie czytam tych twoich esejów, kultura i ogarnięcie wymaga aby pisać wszystko w jednym poście a inteligencja pomaga to napisać zwięźle

ODPOWIEDZ