Z czystej ciekawości kojarzycie osobę Pawła Grądziuka?
Co to za twór? Pytam trochę ironicznie bo wygląda na kuźnię talentów.
Jestem trochę nieogarem w modelach agresywnego marketingu ale chętnie się dowiem o co tu chodzi.
Thx.
AllInTraders (Elite Expert Club)
Re: AllInTraders (Elite Expert Club)
Danke Ink.
Dwie rzeczy od razu mi się rzucają w temacie ofert tradingu:
Jak ktoś ma kanał YT i prezentuje materiał okołotradingowy czasem sensowny i wychodzący poza jakieś tam kanony..... po czym nagle dowiadujesz się, że prowadzi szkolenia.
Jak ktoś chwali się, że ma 15+ lat doświadczenia
Ogólnie zasada jest taka, że z takim stażem nie musisz już od dawna tradować bo albo jesteś daaawno zarobiony albo nigdy nie będziesz zarabiał. Dwa, ktoś kto zarabia sensowny hajs nie czuje potrzeby działalności altruistycznej, szkoleniowej. Ale to tylko mój pkt widzenia.
Pozdrawiam.
Dwie rzeczy od razu mi się rzucają w temacie ofert tradingu:
Jak ktoś ma kanał YT i prezentuje materiał okołotradingowy czasem sensowny i wychodzący poza jakieś tam kanony..... po czym nagle dowiadujesz się, że prowadzi szkolenia.
Jak ktoś chwali się, że ma 15+ lat doświadczenia
Ogólnie zasada jest taka, że z takim stażem nie musisz już od dawna tradować bo albo jesteś daaawno zarobiony albo nigdy nie będziesz zarabiał. Dwa, ktoś kto zarabia sensowny hajs nie czuje potrzeby działalności altruistycznej, szkoleniowej. Ale to tylko mój pkt widzenia.
Pozdrawiam.
Szkolenia same w sobie nie są złe jako dywersyfikacja działalności. Giełda nie jest pewnym źródłem zysku, ale szkolenia, książki czy inne tego typu rzeczy mogą być. Problem w tym, że na rynku forex można "lać wodę" i wyglądać przy tym na osobę wiarygodną – i tutaj pojawia się problem. Natomiast na 100% scamem jest ktoś, kto obiecuje wysokie dochody w krótkim czasie.
Jeśli ktoś zainteresowany .Avi i Robert. https://online.moneyshow.com/2024/octob ... uid=464000