Mówiłam, ideałzakaven pisze: ↑30 sie 2024, 18:09Widzę, że pani profesorka to również psycholożka, zajekurwabiścieAnomalia pisze: ↑30 sie 2024, 11:21SEROL666 pisze: ↑29 sie 2024, 19:08Nawet nie zauważyliście w jaki absurd tradingowy nawzajem się wciągnęliście i bawicie się na instrumentach które świat omija szerokim łukiem. Nie wiem czym się zajmujecie na co dzień etat/działalność czy emka ale trading to dla was zabawa wpadacie co jakiś czas może małą pozycyjkę na jakimś Kakałku otwieracie. Nie rozumiecie naszego podejścia do takich osób jak M7.Pluralis maiestatis A w tym wypadku, multi.zakaven pisze: ↑29 sie 2024, 19:43Po pierwsze primo nie zwracaj się do mnie w liczbie mnogiej, pod drugie primo z tego co zauważyłem taka jednostka chorobowa trafia Ci się regularnie co jakiś czas. K woli ścisłości, zadałem sobie trud i chciałem przeczytać inne posty Milioner7 ale jak zapewne wiesz jest to niemożliwe.
Mógłbym jednym zdaniem rozkręcić awanturę ale najzwyczajniej w świecie nie chce mi się...może jutro, jak zjem coś
To forum gromadzi(ło) bardzo specyficznych ludzi. Nigdzie indziej nie widziałam większej ilości frustratów, osób muszących doładować swoje ego lub z ego wywalonym w kosmos. Z problemami z emocjami, może pierwotnymi a może wtórnymi, wywołanymi fx. Bardzo specyficzne to miejsce jest.
Rada dla początkujących? Trzeba używać własnego mózgu, po to go mamy
Serol666, ilu Was jest?