ZANIM ZACZNIESZ PRZECZYTAJ by INK

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Awatar użytkownika
Anomalia
Pasjonat
Pasjonat

Re: ZANIM ZACZNIESZ PRZECZYTAJ by INK

Nieprzeczytany post autor: Anomalia »

zakaven pisze:
30 sie 2024, 18:09
Anomalia pisze:
30 sie 2024, 11:21
SEROL666 pisze:
29 sie 2024, 19:08
Nawet nie zauważyliście w jaki absurd tradingowy nawzajem się wciągnęliście i bawicie się na instrumentach które świat omija szerokim łukiem. Nie wiem czym się zajmujecie na co dzień etat/działalność czy emka ale trading to dla was zabawa wpadacie co jakiś czas może małą pozycyjkę na jakimś Kakałku otwieracie. Nie rozumiecie naszego podejścia do takich osób jak M7.
zakaven pisze:
29 sie 2024, 19:43
Po pierwsze primo nie zwracaj się do mnie w liczbie mnogiej, pod drugie primo z tego co zauważyłem taka jednostka chorobowa trafia Ci się regularnie co jakiś czas. K woli ścisłości, zadałem sobie trud i chciałem przeczytać inne posty Milioner7 ale jak zapewne wiesz jest to niemożliwe.
Mógłbym jednym zdaniem rozkręcić awanturę ale najzwyczajniej w świecie nie chce mi się...może jutro, jak zjem coś :lol:
Pluralis maiestatis :idea: A w tym wypadku, multi.

To forum gromadzi(ło) bardzo specyficznych ludzi. Nigdzie indziej nie widziałam większej ilości frustratów, osób muszących doładować swoje ego lub z ego wywalonym w kosmos. Z problemami z emocjami, może pierwotnymi a może wtórnymi, wywołanymi fx. Bardzo specyficzne to miejsce jest.

Rada dla początkujących? Trzeba używać własnego mózgu, po to go mamy :idea:
Widzę, że pani profesorka to również psycholożka, zajekurwabiście :lol:
Mówiłam, ideał :lol:

Serol666, ilu Was jest?
"Zostawiam też nowe pozycje na jutro.. tak nie za dużo, 60 lotów" (Ś44)
"Ciężko się gra 10 pozycji po 250 lotów- niewygodnie." (Ś44)

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

zakaven pisze:
30 sie 2024, 19:08
Serol, zaimki osobowe piszesz raz z dużej litery raz z małej, oczywiście zależne jest to od tego czy podmiot jest be czy cacy.
Dla mnie nie masz zasad a jeżeli masz to je łamiesz, nie wiem co gorsze :cry:
Jak to było ? Popiłeś i poczułeś ochotę aby popisać sobie na forum? Coś tam przeczytałeś jakieś wnioski wyciągnąłeś i wtedy wypluwasz co ci tam do łba strzeli bez ładu i składu. Tak to działa ? Wziąłeś w obronę damskiego boksera i forumowego zadymiarza... nie widząc co było pisane...
Który to już raz kogoś obrażasz i to bezsensownie ? Po jakimś czasie dochodzisz do rozsądku i piszesz takie pościki:
Zakuś.jpg
Ogarnij się mistrzu !
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zakaven »

SEROL666 pisze:
30 sie 2024, 19:26
zakaven pisze:
30 sie 2024, 19:08
Serol, zaimki osobowe piszesz raz z dużej litery raz z małej, oczywiście zależne jest to od tego czy podmiot jest be czy cacy.
Dla mnie nie masz zasad a jeżeli masz to je łamiesz, nie wiem co gorsze :cry:
Jak to było ? Popiłeś i poczułeś ochotę aby popisać sobie na forum? Coś tam przeczytałeś jakieś wnioski wyciągnąłeś i wtedy wypluwasz co ci tam do łba strzeli bez ładu i składu. Tak to działa ? Wziąłeś w obronę damskiego boksera i forumowego zadymiarza... nie widząc co było pisane...
Który to już raz kogoś obrażasz i to bezsensownie ? Po jakimś czasie dochodzisz do rozsądku i piszesz takie pościki:
Zakuś.jpg
Ogarnij się mistrzu !
C'mn, zawsze twierdziłem że ninja ma dużą wiedzę/doświadczenie forexowe i albo nie potrafi albo nie chce jej przekazać. Właśnie za to go szanowałem i tylko za to, bo to co wypisywał. Bywałem dla niego chamem a że gdzieś tam doceniałem jego wiedzę, to odezwało się sumienie. Dla mnie to ludzka rzecz a nie oznaka słabości. Z miejsca mówię, że nie należałem do jego uczniów.

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Jestem do 18.30 UTC.

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Apropos ninjapojekt, dlaczego go nie ma na tym forum?

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

zakaven pisze:
30 sie 2024, 19:22
Widzisz, sam się prosisz, tak zostałeś podjechany.
Dla zachowania obiektywizmu przeczytałem kilkanaście Twoich postów z różnych wątków, poza tym że lubisz linki lepić, powiem tak.
Skojarzyłeś mi się bezapelacyjnie z tym węgierskim europosłem z fideszu, konserwatywnym obrońcą wartości chrześcijańskich i tradycyjnej rodziny /cokolwiek to znaczy/, którvey przyłapany na gejowskiej imprezie pierwszy spierdalał po rynnie. To mówiłem ja zakaven :lol: 8)
Znów styl dadasa - nie czytasz nie odnosisz się do treści.
Zakaven ja w przeciwieństwie do ciebie wypełniłem razem kilkoma innymi forumowiczami edukacyjną misję tego forum i ostrzegliśmy ludzi przed naciągaczami szkoleniowymi uratowaliśmy ludziom masę forsy. Jakoś nie widziałem nikogo z jegomości w tym dziale? Nie wiesz czy się boisz pisać o takich sprawach ? Mniejsza o to .
Przyjrzałem się twoim postom jak zauważyłeś... i to co z nich wynika. Grasz na różnych instrumentach ale nie znalazłem żadnej analizy piszesz coś w rodzaju: "pójdzie w górę albo w dół" - to bardzo bezpieczne bo będziesz miał rację. :lol: Co więcej dopytujesz się DEMO treadera co zrobić na rynku !!! To co pisałem wcześniej o dobraniu przewidywalnych instrumentów to dla ciebie :wink:
"If music is dying musicians are killing it" - MP

belon
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: belon »

zakaven pisze:
30 sie 2024, 19:36

C'mn, zawsze twierdziłem że ninja ma dużą wiedzę/doświadczenie forexowe
Się uśmiałem się. To musisz dobrze ogarniać te foreksy skoro twierdzisz, że ninja ma "doświadczenie forexowe".

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

Pani profesorko psycholożko. Wystarczy materiału? :lol:

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

belon pisze:
30 sie 2024, 19:57
zakaven pisze:

Się uśmiałem się. To musisz dobrze ogarniać te foreksy skoro twierdzisz, że ninja ma "doświadczenie forexowe".
Dlaczego cytujesz tylko fragment wypowiedzi?

Awatar użytkownika
zakaven
Pasjonat
Pasjonat

belon pisze:
30 sie 2024, 19:57
zakaven pisze:

Przyszedł coolega wsukurs :lol:

ODPOWIEDZ