Ja napisałem wcześniej lider wątku a ty później podchwyciłeś temat i nazwałeś DT "Twój wątek". Jak Chcesz liderować to chyba coś by trzeba zmienić. Bo zrobiłem taką pobierzną analizę. Zróbcie to sobie sami parząc wstecz :baxik pisze: ↑23 cze 2023, 15:36serol nie mam zamiaru nic zmieniac bo szkoda mojego cennego czasu
podaje codziennie co zamierzam grac jaki widze kierunek fbo i wszystko co umiem za darmo
rysuje najpierw wykresy zanim wejde![]()
![]()
![]()
podaje kiedy wchodze i jak wchodze a ze kogos gryzie to ze to przewaznie wychodzi na sporym plusie to mam to w dpie
i nikomu nie zamierzam pokazywac jakikolwiek mozliwy dostep do moich rachunkow i mojej osoby REALNIE amen
udanych trejdow
Crocopipem i jego journalem. nie wiem co to jest i nie interesuje mnie inny przekaz pap
daje tu tyle bardzo dobrych sygnalow i jak komus to nier pasuje to mam to tez w dpie
chocby dzis z gazem popatrz jaki spasdek na krycie luki![]()
![]()
2,72 na 2,62 malobo ze swieca takie sygnaly sie szuka i czeka tydzien
od tyg pisze po kontr spadek gazu
- Z biegiem czasu coraz to mniej osób klika w Twoje screeny
- FX to nie łatwy chlebek widząc ze ktoś próbuje sprzedać nieprawdę to się irytują
- do powyższego przyłóż mnożnik obcowania z Polakami (Za dużo razy byliśmy wyd...ni).
Przecież to forum tworzą ludzie a wartością jest dzielenie sie wiedzą. Wszyscy co mają wiedzę mogą czuć się urażeni takim postępowaniem. Chcesz pisać z początkującymi ?
Może się okazać że powoli stopniowo to ty dobijasz to forum

PS. Nie interesują mnie stany kogokolwiek depo realnych czy tam demo.