DayTrading: Piątek 23.06.2023

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.
JadziaxD
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 23.06.2023

Nieprzeczytany post autor: JadziaxD »

baxik pisze:
23 cze 2023, 14:54
gaz
dalej co sygnalizowalem nie pokryta luka po kontraktach
2ski graja
Te BAXIK, jak takiś bogaty to sobie kup BTC po 30k jest, przecież to promocja jest a ty spisz na $$$ nie jak my wiec nawet jeśli spadnie troche to z głodu nie padniesz, bo to tylko demo xD

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

baxik pisze:
23 cze 2023, 14:43
edek
2lki graja
Baxik wiesz że ONI wszyscy wiedzą ?!? Jadzia rozszyfrował Cię w minutę... A ty nadal puszczas tę samą płytę.
Jeżeli chcesz tworzyć jakąś społeczność to moim zdaniem nie tędy droga. Widzę że siedzisz przet tymi wykresami dość sporo. Jeżeli masz jakieś zdolności analityczne To wrzucaj analizy nikogo, absolutnie NIKOGO nie obchodzi ile zarobiłeś na demo. To co wrzucasz to informacja EX POST nie mająca znaczenia dla forumowiczów. 80 procent twoich screenów to info ile zarobiłeś punktów... po co to ? Bądź gość i wrzucaj analizy EX ANTE (Co może się wydarzyć !!!) A ile przyciąłeś to pochwal się raz na tydzień.

Robisz to prosto z samo oceną piszesz EDEK 20/30 gdzie 30 to liczba wszystkich analiz a 20 to liczba TRAFNYCH analiz. Chcesz pomagać ludziom i być doceniony ? To zmień coś. Jak chcesz to Ci napiszę jak było z Crocopipem i jego journalem.
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Awatar użytkownika
setka
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: setka »

Crocopip - niezły troll, zniknął jak kazdy kiedy konczy sie donacja zamawiającego.
BAX siedzi tu i wczesniej gdzie indziej od lat, nie sadze aby mu ktos za to placił ale ciezko rozgryźć o co kaman...
niemniej bez jego wpisow ten watek by umarł.

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: baxik »

SEROL666 pisze:
23 cze 2023, 15:16
baxik pisze:
23 cze 2023, 14:43
edek
2lki graja
Baxik wiesz że ONI wszyscy wiedzą ?!? Jadzia rozszyfrował Cię w minutę... A ty nadal puszczas tę samą płytę.
Jeżeli chcesz tworzyć jakąś społeczność to moim zdaniem nie tędy droga. Widzę że siedzisz przet tymi wykresami dość sporo. Jeżeli masz jakieś zdolności analityczne To wrzucaj analizy nikogo, absolutnie NIKOGO nie obchodzi ile zarobiłeś na demo. To co wrzucasz to informacja EX POST nie mająca znaczenia dla forumowiczów. 80 procent twoich screenów to info ile zarobiłeś punktów... po co to ? Bądź gość i wrzucaj analizy EX ANTE (Co może się wydarzyć !!!) A ile przyciąłeś to pochwal się raz na tydzień.

Robisz to prosto z samo oceną piszesz EDEK 20/30 gdzie 30 to liczba wszystkich analiz a 20 to liczba TRAFNYCH analiz. Chcesz pomagać ludziom i być doceniony ? To zmień coś. Jak chcesz to Ci napiszę jak było z Crocopipem i jego journalem.
serol nie mam zamiaru nic zmieniac bo szkoda mojego cennego czasu
podaje codziennie co zamierzam grac jaki widze kierunek fbo i wszystko co umiem za darmo
rysuje najpierw wykresy zanim wejde :568: :568: :568:
podaje kiedy wchodze i jak wchodze a ze kogos gryzie to ze to przewaznie wychodzi na sporym plusie to mam to w dpie
i nikomu nie zamierzam pokazywac jakikolwiek mozliwy dostep do moich rachunkow i mojej osoby REALNIE amen
udanych trejdow
Crocopipem i jego journalem. nie wiem co to jest i nie interesuje mnie inny przekaz pap :564:
daje tu tyle bardzo dobrych sygnalow i jak komus to nier pasuje to mam to tez w dpie
chocby dzis z gazem popatrz jaki spasdek na krycie luki :568: :568: :568:
2,72 na 2,62 malo :p bo ze swieca takie sygnaly sie szuka i czeka tydzien
od tyg pisze po kontr spadek gazu
Ostatnio zmieniony 23 cze 2023, 15:42 przez baxik, łącznie zmieniany 3 razy.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny :?: ani o tym pisać :!:
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

siux
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: siux »

JadziaxD pisze:
23 cze 2023, 14:28
No ta, wystarczy spojrzeć na jego pozycje, on nawet Swapu nie ma naliczanego w Środe za 3 dni xD
swap x3 nie musi być naliczany w środę, może być w piątek, zależy od broka

a goldy piękną cofkę zaliczyły dzisiaj

Cblondyn
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Cblondyn »

SEROL666 pisze:
23 cze 2023, 15:16
Chcesz pomagać ludziom i być doceniony ? To zmień coś. Jak chcesz to Ci napiszę jak było z Crocopipem i jego journalem.
Może spółke razem załóżcie :)

JadziaxD
Gaduła
Gaduła

siux pisze:
23 cze 2023, 15:37
JadziaxD pisze:
23 cze 2023, 14:28
No ta, wystarczy spojrzeć na jego pozycje, on nawet Swapu nie ma naliczanego w Środe za 3 dni xD
swap x3 nie musi być naliczany w środę, może być w piątek, zależy od broka

a goldy piękną cofkę zaliczyły dzisiaj
Nalicza w Środę wieczorem po 23 :00, za 2 dni i w Weekend za przetrzymanie pozycji

BAXIK, jak pokazujesz screeny z US100 z platformy PLUS500 która niby jest twoim kontem Real to sprawdzaj cenę, Bo u ciebie jest https://prnt.sc/ZQfJFrSXhx2y

15077 o godzinie koło 16 a na realu jest 14900 xD. Na demo jest inna cena o jakieś 160 . Teraz u mnie jest na demo 15031 a na Tradingview i U zaora jest 14860 . Tak o różnica, wieć juz nie wstawiaj tych screenów w PLUS500 bo sam się pogrążasz

baxik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: baxik »

setka
sp500 mialo byc pokryte
jest pokryte :?: jest i mialo tak byc zegnam bo mnie muli
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny :?: ani o tym pisać :!:
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę

JadziaxD
Gaduła
Gaduła

baxik pisze:
23 cze 2023, 15:48
setka
sp500 mialo byc pokryte
jest pokryte :?: jest i mialo tak byc zegnam bo mnie muli
Tak, tak Panie BAXIK, nie wiem o czym ty gadasz ale tak masz racje XD

Awatar użytkownika
SEROL666
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: SEROL666 »

setka pisze:
23 cze 2023, 15:26
Crocopip - niezły troll, zniknął jak kazdy kiedy konczy sie donacja zamawiającego.
BAX siedzi tu i wczesniej gdzie indziej od lat, nie sadze aby mu ktos za to placił ale ciezko rozgryźć o co kaman...
niemniej bez jego wpisow ten watek by umarł.
A czy ty byłeś w czasie jak on pisał ?Czytałeś ? Widziałeś jego wejścia ? i Analizy ex ante ? mylił się o kilka pips ! Był tu niecałe 2 lata a jurnal trzeba było ciąć na 4 częsci. To co pisze baxik to stara się ale nadal to amatorka, nie potrafi wytłumaczyć co się stało na rynku. Wszystko maskuje screenami bezsensu. Crroco przestał w końcu wklejać a i tak miał najpopularniejszy journal.
Próbował pisać w DT ale jakiś baran zaczą szczekać i poszaedł. Ten baran jak dobrze pamiętam wygadał się że jest profesjonalnym... kucharzem
To taki misz masz jeżeli myślisz że coś się nauczysz od niego to odpowiedż brzmi NIE. Ale nie wolno zabraniać pisać człowiekowi niech sobie rzeźbi
"If music is dying musicians are killing it" - MP

Zablokowany