Phil Konieczny kurs kryptowaluty szkolenie. Instytut Kryptografii opinie

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
diabeelek
Uczestnik
Uczestnik

Re: Phil Konieczny kurs kryptowaluty szkolenie. Instytut Kryptografii opinie

Nieprzeczytany post autor: diabeelek »

Ja uczestniczyłem w kursie prowadzącym przez Felczaka i Rygielskiego...
Powiem Wam tak - byłbym bogatszy gdyby te pieniądze włożył na lokate.
Felczak to taki wizjoner z ulicy, że masakra -> wlazł w alty na szczytach bo wg niego miały rosnąc jeszcze x20.
Potem jego teksty Lambo albo szambo.
Chłopak ulega emocją tak jak zwykły świeżak.
Ja wyzerowałem portfel całkowicie.
Wg mnie Panowie mają wiedzę techniczną taka jaką każdy może zdobyć czytajac jakiś kurs.
Rygielski mało się udziela i może i dobrze bo chociaż straty mniejsze :)

I teraz hit -> odbudowałem swój portfel i wyszedłem na zero po tej wielkiej stracie u nich korzystając z ChatGPT - wiec te kursy są gó... warte.
Jak ktoś robi niby miliony na krypto to nie ma czasu na robienie kursu dla ludzi :)

zielonywtemacie
Uczestnik
Uczestnik

Re: Phil Konieczny kurs kryptowaluty szkolenie. Instytut Kryptografii opinie

Nieprzeczytany post autor: zielonywtemacie »

Panowie, dzięki za podzielenie się doświadczeniami i wyjaśnienie kwestii Phila, jego mentoringu i jego marketingowców.

Nie rozumiem tylko jednej rzeczy: na jakiej podstawie ktoś ślepo zakłada, że jeżeli kupił mentoring i wartość jego BTC poszła w górę, to stało się to "dzięki mentoringowi / dzięki Philowi"?
O tym, że zarobiłem dzięki Philowi można mówić wyłącznie w sytuacji, gdy planowałem podjąć jakąś decyzję inwestycyjną, ale konkretnie pod wpływem Phila (mentoringu) radykalnie ją zmieniłem na inną i po czasie okazało się, że tamta pierwsza decyzja przyniosłaby mi np. X% zysku, a ta po zmianie przyniosła mi więcej niż X% zysku - wtedy ta różnica to jest "zysk dzięki Philowi". Oczywiście może też być w drugą stronę - ktoś posłuchał Phila i przez to zarobił mniej lub wręcz stracił - ten typ inwestowania to przecież mocne spekulanctwo i hazard.

Przykład fikcyjny: Ktoś chce sprzedać BTC po 100k za sztukę, ale Phil powiedział mu, że nie ma tego robić i ma poczekać 3 dni ze sprzedażą, więc w ostatniej chwili ten ktoś się wstrzymuje i po 3 dniach sprzedaje po 110k za sztukę - dokładnie tak jak mu powiedział Phil. Ta różnica w zysku to jest coś, co w tej sytuacji można przypisać Philowi, bo tu czarno na białym widać, że decyzja została podjęta z powodu Phila i bez niego zostałaby podjęta zupełnie inna decyzja, której efekty można zmierzyć.

Natomiast dużo ludzi sam fakt tego, że BTC urósł przypisuje Philowi, co jest bzdurą. Pamiętajcie też, że aby mentoring się opłacił, to dodatkowy zysk z tych decyzji podjętych lub zmienionych WYŁĄCZNIE pod wpływem mentoringu musi przewyższać cenę, jaką się za niego płaci, a ta jest bardzo wysoka, przez co potem dużo ludzi jest rozczarowanych.

ODPOWIEDZ