DayTrading: Piątek 04.12.2020
DayTrading: Piątek 04.12.2020
Zapraszam do wymiany uwag i opinii na temat dzisiejszej sesji.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział [url=https://forex-nawigator.biz/forum/prognozy-komentarze-analizy.html]Prognozy, komentarze, analizy[/url]
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)
Nagminne łamanie powyższych zasad będzie skutkować nałozeniem zakazu pisania do końca bieżącego tygodnia.
Recydywa będzie karana ostrzeżeniami.
Przypominam że ponadto obowiązuje [url=https://forex-nawigator.biz/forum/regulamin-forum-nawigator-biz-t11778.html]Regulamin Forum[/url]
Przedstawione poglądy, oceny, opinie i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autorów i nie mają charakteru rekomendacji do nabycia lub zbycia albo powstrzymania się od dokonania transakcji w odniesieniu do jakichkolwiek walut. Poglądy te jak i inne treści nie stanowią "rekomendacji" lub "doradztwa" w rozumieniu ustawy z dnia 29 lipca 2005 o obrocie instrumentami finansowymi. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte lub zaniechane na podstawie poniższych analiz ponosi inwestor.
Re: DayTrading: Piątek 04.12.2020
SWIEZAK PISZE
No widzisz.. najlepsi już wiedzą..
tzn ze widocznie czytaja forum navig
ha ha haaaaaaaaaaaa a to nie jest dobre bo skoro wiedza to grubas tez wie ze ustawia sie
ulica na wzrosty takze kontrolka i tyle na noc
bo chyba roboty nie bedzie zobacze tylko jak sie dax otworzy po pierwszej i pap
podobnie ostatnio bylo z edkiem bo ulica wyraznie grala na spadki
to wywindowali edzia nad 1,21 i moga go trzymac nad 1,2 do srnej ,,,,,
No widzisz.. najlepsi już wiedzą..

tzn ze widocznie czytaja forum navig
ha ha haaaaaaaaaaaa a to nie jest dobre bo skoro wiedza to grubas tez wie ze ustawia sie
ulica na wzrosty takze kontrolka i tyle na noc
bo chyba roboty nie bedzie zobacze tylko jak sie dax otworzy po pierwszej i pap
podobnie ostatnio bylo z edkiem bo ulica wyraznie grala na spadki
to wywindowali edzia nad 1,21 i moga go trzymac nad 1,2 do srnej ,,,,,
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Nie chca spadać...
ręce opadają.. Zamykać to???
PS. Zamknąłem wszystko z dużymi stratami. Nie tak miało być.. A mogłem zamknąć skalpy w okolicach 500K... Czyli TYLKO skalpowanie ma sens. Tylko. Wożenie się z nimi to samobójstwo konta. Zawsze mnie oszukają , wywiozą, zawsze coś wymyślą..

PS. Zamknąłem wszystko z dużymi stratami. Nie tak miało być.. A mogłem zamknąć skalpy w okolicach 500K... Czyli TYLKO skalpowanie ma sens. Tylko. Wożenie się z nimi to samobójstwo konta. Zawsze mnie oszukają , wywiozą, zawsze coś wymyślą..

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To gra psychologiczna. W tej grze chodzi głównie o wycinanie SL.
To "fibo" nie działa?
SWIEZAKŚwieżak44 pisze: ↑04 gru 2020, 01:05Nie chca spadać...![]()
![]()
ręce opadają.. Zamykać to???
PS. Zamknąłem wszystko z dużymi stratami. Nie tak miało być.. A mogłem zamknąć skalpy w okolicach 500K... Czyli TYLKO skalpowanie ma sens. Tylko. Wożenie się z nimi to samobójstwo konta. Zawsze mnie oszukają , wywiozą, zawsze coś wymyślą..![]()

wiesz ja lubie rozmawiac tu na forum , komus cos wytłumaczyc nauczyc ale
niestety z toba to nie ma sensu
zastanawialo mnie czemu ty jak masz straty pokazujesz wykres sp500
no to poswiecilem troszke czasu i ja pokazuje twoje wejscia
strzalka czerw wejscie 1000l na ssss niebieska wyjscie ze strata 60kola
US30 klin fiolet popytowa formacja jak widac

https://iv.pl/image/ski-swiezzzz.GtwUZBd
zakonczylem z toba dzis wszelkie rozmowki o forexie
bo szkoda MOJEGO cennego CZASU ktory juz uwazam za zmarnowany
mozesz sie obrazac mam to gdzies ALE POMIJAJ MNIE TU
opraw to sobie w ramki i pokaz dzieciom jak to kiedys tata szalał na parkiecie fx
EOT
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Siema ...
Tak sie zastanawiam i zachodzę w głowę ... i nie wiem... ( ale tez nie gram bo brak czasu na pilnowanie świeczek i nie jestem na czasie z newsami ze świata )
Ale jak czytam forum to od dwóch tygodni zaklinane sa spadki na indeksach USA. Zastanawiam sie o jak duże te spadki ( których nie widać ) jest tyle hałasu ? W sensie, do jakich poziomow zakładacie ( grający S ) spadki ?
Bo świeczka W1 z tygodnia wyborczego raczej sugeruje mi , że na zwale to nie wyglada nijak i oznak na spadki nie widzę no ale tak jak napisałem wyżej , nie mam czasu na fx i trochę zaległości mam w „dupogodzinach”, wiec zapytowywuje sie tylko grzecznie bez złośliwości żadnej , do jakich poziomow widzicie spadki ? ...i niczego nie sugeruje
Tak sie zastanawiam i zachodzę w głowę ... i nie wiem... ( ale tez nie gram bo brak czasu na pilnowanie świeczek i nie jestem na czasie z newsami ze świata )
Ale jak czytam forum to od dwóch tygodni zaklinane sa spadki na indeksach USA. Zastanawiam sie o jak duże te spadki ( których nie widać ) jest tyle hałasu ? W sensie, do jakich poziomow zakładacie ( grający S ) spadki ?
Bo świeczka W1 z tygodnia wyborczego raczej sugeruje mi , że na zwale to nie wyglada nijak i oznak na spadki nie widzę no ale tak jak napisałem wyżej , nie mam czasu na fx i trochę zaległości mam w „dupogodzinach”, wiec zapytowywuje sie tylko grzecznie bez złośliwości żadnej , do jakich poziomow widzicie spadki ? ...i niczego nie sugeruje

Obym dożył takich czasów, że Goldmany będą w popłoch wpadać jak się dowiedzą, że platformę odpalam ...
US30
pozycje zostaly 3ktr tu na lkach dalej 2lki
https://iv.pl/image/us30poz.Gtwc6A1
cel pierwszy 302xx cel 30500 tp
navik
spadki jakies mozliwe zakladalem gora do dzis
a reszta to na wykresie widac
mam sporo wyzej lota lki na systemiku tylko dlatego tu powoli skracam
i lki tylko na dax tez
do tematu spadkow wrocimy ok 10 grudnia
ropa wti
zaczalem ski na ropie ale chyba jeszcze za wczesnie
https://iv.pl/image/ropa-wti.GtwcUM2
dax mam lki juz ok
edek ska dolce lki
pozycje zostaly 3ktr tu na lkach dalej 2lki
https://iv.pl/image/us30poz.Gtwc6A1
cel pierwszy 302xx cel 30500 tp
navik
spadki jakies mozliwe zakladalem gora do dzis

a reszta to na wykresie widac
mam sporo wyzej lota lki na systemiku tylko dlatego tu powoli skracam
i lki tylko na dax tez
do tematu spadkow wrocimy ok 10 grudnia

ropa wti
zaczalem ski na ropie ale chyba jeszcze za wczesnie
https://iv.pl/image/ropa-wti.GtwcUM2
dax mam lki juz ok
edek ska dolce lki
Ostatnio zmieniony 04 gru 2020, 10:08 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Fanatyk
Navik które indeksy pytasz bo niektóre z nich dają korekty bardzo ruchliwe i dla małego tradera starcza-navik pisze: ↑04 gru 2020, 09:36Siema ...
Bo świeczka W1 z tygodnia wyborczego raczej sugeruje mi , że na zwale to nie wyglada nijak i oznak na spadki nie widzę no ale tak jak napisałem wyżej , nie mam czasu na fx i trochę zaległości mam w „dupogodzinach”, wiec zapytowywuje sie tylko grzecznie bez złośliwości żadnej , do jakich poziomow widzicie spadki ? ...i niczego nie sugeruje![]()
oczywiscie lepiej zawsze z trendem też zawsze piłuje usa w góre
ale staram sie zrozumiec "gwiazdy" trejdingu
- Šmiertelny_Nietrader
- Gaduła
Na audusd rgr na godzinowce takze mozliwa korekta pany
Ostatnio zmieniony 04 gru 2020, 10:17 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.