No dobra Panowie .. mozemy isc do kzdego sadu .. jesli macie 50k na zbyciu to na cele charytatywne ..
jesli jestescie biedakami to o przekonanie ... Pablo90 chcialbym Cie wezwac do sadu o te oszczerstwa . kowala tez .. nie bralem zadnej kasy z IB i zadna zlotowka nie wplynela na moje konto czy instytucji ze mna powiazanych czy kolegow czy kogokolwiek z ibekow .. moge to w latwy sposob udowodnic przed sadem
ba nawet tego bardzo chce przynajmniej skoncza sie oszczerstwa tego typu

ból dupy macie bo szkolenia sie nie sprzedają i ibeki nie wchodzą

hehe
Pablo napisz tera czy masz kasę czy jestes biedakiem .. jesli biedakiem to o przekonanie w sadzie
wezwiemy na swiadkow wszystkich brokerow .. sad dostanie dostep do moich kont
nagramy to na kamere TJSu czy jakichkolwiek mediów

az wam kopary opadną
i raz na zawsze skoncza sie te glupie dyskusje
nie bylem ibekiem nie jestem i zadnej kasy z tego nie wzialem
na TJS tlumaczylem sprawe HFT zeby pierwszy broker wspierajacy wszedl to jedna umowa taka byla z HFT podpisana bo tylko takie umowy reklamowe mieli i mowilismy o tym otwarcie na TJS bo nie mamy tajemnic miedzy chlopakami na TJSie
ani zlotowki TJS nie wzial od HFT z ibekow co im wielokrotnie mowilismy ze nie chcemy z tego tytulu
co do formularza na stronie TJS to nie wiem czy ktos zauwazyl nie działa bo jest zrobiony dla picu ..

by sie nas nie czepiali
Sorry jesli wam to przeszkadza ale zrobilismy w bambuko HFT .. to bardzo mi przykro .. dla mnie najwazniejszy trader
Jestem gotowy pojsc do sądu dla mnie to tylko +1000 punktow do fejmu
zeby nie wyszlo ze was strasze zadoscuczynieniem na dom dziecka 50k to moge isc o przekonanie jestescie biedakami ..
pomimo lat tradingu na rynku
a moze szkolenia juz nie schodza odkad TJS dzieli się wiedzą za darmo ?
PAblo widze ze masz tu sporo komentow nabite .. wiec łatwo Cie namierzyć i skończą się heheszki
to moje konto od dawna na NAwi..
podrawiam
Rafał Zaorski