[EUR/CHF]
(EUR/PLN) : (CHF/PLN) = EUR/CHFcugan pisze:Interwencja naturalna zwana korektą wykonana za kasę rynku .
Więcej frajerów na kupno upadającego EUR za CHF to ratunek Strefy EURO ale przede
wszystkim ratunek dla SNB które pozbędzie się nadwyżek śmierdzącego nieco waloru

Kolorowe obszary to obszary ewentualnej korekty
w układzie albo ABC albo nowej fali wzrostowej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
-
- Bywalec
Moj broker uznal mi transakcje PO na 1.2068 sprzedazy. W momencie wystapienia skoku transakcja nie wskoczyla i ja anulawalem oczekujaca. Natomiast pare dni pozniej dostalem telefon, ze ta transakcja zostaje zrefundowana poniewaz serwer nie zdazyl tego zanotowac. To sie nazywa porzadna obsluga
, 55 pipsow groga nie chodzi.
Do wspolnej analizy zapraszam rowniez do siebie:
https://www.facebook.com/groups/313834018651531/
Posiadam tez grupe do nauki.
Pozdrawiam,
Piotrek.

Do wspolnej analizy zapraszam rowniez do siebie:
https://www.facebook.com/groups/313834018651531/
Posiadam tez grupe do nauki.
Pozdrawiam,
Piotrek.
Re: [EUR/CHF]
Wiadomo, że ta para wielkich szaleństw nie robi, ale LT jest ładnie respektowana także po dojściu kursu do 1.2040 i niżej można ze spokojem wchodzić w longi, podłoga nadal jest tam gdzie była:)
Oj widzę że dawno tu nikt nie pisał. Aktualnie podłoga podniesiona o 70 pipsów. Obstawiając 1.2068 ciężko zająć pozycję. Ale cierpliwie czekając można trafić. Np 31 grudnia też mi wskoczyło. Przy moim spreadzie 4 pips już jestem całkiem dobrze zarobiony. Albo mi wejdzie TP na plus 15 pips albo opierdzielę z palca na jakieś plus 10. Ale ja to jestem nawet bardzo zadowolony jak mi wchodzi po 1.2071 wtedy te pięć pipsów można w parę godzin wyciągnąć bez problemu. Coś mi tu oczywiście nie pasuje bo to jest za łatwe ale na razie działa ;-)
Panowie chyba okazja. Para dochodzi do swoich minimów.
Co masz na mysli o 70 pipsow? To juz nie 1.2000 ? Nie kojarze komunikatu o podwyższeniu poziomu.Puszkin pisze:Oj widzę że dawno tu nikt nie pisał. Aktualnie podłoga podniesiona o 70 pipsów.
- silveRbull
- Pasjonat
Witam
Obecnie rynek rynek jest w fazie rysowania fali 5. Według Eliotta następnie powinna nastąpić korekta abc.....
Możliwe poziomy ekspansji fali 5 (H4)

Pozdrawiam
Obecnie rynek rynek jest w fazie rysowania fali 5. Według Eliotta następnie powinna nastąpić korekta abc.....
Możliwe poziomy ekspansji fali 5 (H4)

Pozdrawiam