[AUD/USD]
- jasonbourne
- Pasjonat
Caly czas czekam na taka okazje, ale mam wrazenie, ze jest jeszcze za wczesnie. Wydaje mi sie, ze AUD ma wciaz duzy potencjal wzrostowy, z przebiciem szczytu wlacznie, ale z drugiej strony, ten tydzien, przynajmniejNoob pisze:Tak czy siak teraz przynajmniej sytuacja jest jasna, dane słabe dla dolara dobry moment na longa.
teoretycznie powinien nalezec do dolara.
czekam na spadek do poziomu ok. 0,9100 i dopiero uderzam
A jednak miales racje. Jedziemy na szczytyNoob pisze:Tak czy siak teraz przynajmniej sytuacja jest jasna, dane słabe dla dolara dobry moment na longa.
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
- jasonbourne
- Pasjonat
Co myslicie o takim oznaczeniu fal?
Wydaje sie, ze jestesmy w fali 3 stopnia podstawowego, w 3. fali mniejszego stopnia i wlasnie rozwija sie 3. jeszcze mniejszego stopnia
co sugerowaloby bardzo dynamiczne wzrosty
Wydaje sie, ze jestesmy w fali 3 stopnia podstawowego, w 3. fali mniejszego stopnia i wlasnie rozwija sie 3. jeszcze mniejszego stopnia
co sugerowaloby bardzo dynamiczne wzrosty
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl
Rzeczywiscie male zainteresowanie jest ta para.raidman pisze:Czemu nikt nic nie mówi na temat audusd?
Zgodnie z moim systemem opartym o momentum i stochRSI istnieje duza szansa na przelamanie ema52.
po przelamaniu podobnie jak EJ korekte w okolice strefy oporu (ema120/204)
Pozycja krotka przy prelamaniu DLT klina prawdopodobnie w okolicach ema14.
Witam
Obstawiałbym wzrosty:
1. poniedziałkowa luka nie została zamknięta (coś długo to trwa)
1.A. możliwy Bucket Pattern (dopiero to rozgryzam - ale zobaczymy)
2. odbicie od linii trendu wzrostowego na Daily
Pozdrawiam
elwood
Obstawiałbym wzrosty:
1. poniedziałkowa luka nie została zamknięta (coś długo to trwa)
1.A. możliwy Bucket Pattern (dopiero to rozgryzam - ale zobaczymy)
2. odbicie od linii trendu wzrostowego na Daily
Pozdrawiam
elwood
Pipsów wystarczy dla wszystkich ...........
Kangur leci jak po sznurku.. 

GOD BLESS ME...-"candles absorb EVERYTHING (news, rumours, speculation, etc). candles are price. price is....everything"
Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html
Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html
Sądzę, że cena po weekendzie znajdzie się w wyznaczonym przeze mnie HL, po czym odbije do góry. Dalej ważne będzie, aby cena utworzyła nowy punkt HH, jeśli nie, to będzie oznaka, że cana obecna, na której skończył się tydzień jest silnym oporem i będzie można spodziewać się przebicia obecnego trendu. Nie mniej jednak obstawiam początkowa za tym, że najpierw odbije, a potem to się okaże co dalej ...