[EUR/JPY]

Czyli co się już wydarzyło, co się dzieje obecnie oraz jaka będzie najbliższa i dalsza przyszłość na rynku Forex.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Eko
Gaduła
Gaduła

Post autor: Eko »

Według mnie jest najlepsza ;) Dziś ładnie dała zarobić, ciekaw jak się zachowa dalej.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Nigdy nie prowadź dyskusji z debilem - najpierw sprowadzi Cię na swój poziom, następnie pokona doświadczeniem.

Spłukany
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Spłukany »

Odnoszę wrażenie że dzisiaj japońce pomogą i poleci ponad 126
Ale z żółtymi to różnie bywa :wink:

Awatar użytkownika
Kuguar
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: Kuguar »

Eko pisze:Według mnie jest najlepsza
+Kabelek do tego i można koooosić wniebogłosy :D no ale nie śmiećmy wątku ,nie róbmy tutaj tego co sie dzieje na edku :D :D

Dywergencja przy takim poziomiku +do tego to że stoszek sie szykuje do krosa---oj może być ciekawie ale pewnie dopiero to japońcy ruszą :)
pożyjemy zobaczymy pozdro
Odnoszę wrażenie[...]
no comment
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
GOD BLESS ME...-"candles absorb EVERYTHING (news, rumours, speculation, etc). candles are price. price is....everything"
Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html

Spłukany
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Spłukany »

Kuguar pisze:
Eko pisze:Według mnie jest najlepsza
+Kabelek do tego i można koooosić wniebogłosy :D no ale nie śmiećmy wątku ,nie róbmy tutaj tego co sie dzieje na edku :D :D

Dywergencja przy takim poziomiku +do tego to że stoszek sie szykuje do krosa---oj może być ciekawie ale pewnie dopiero to japońcy ruszą :)
pożyjemy zobaczymy pozdro
Odnoszę wrażenie[...]
no comment
Sorki za spam .. ale nie obawiasz się korelacji euro z giełdą ??
Chodzi o to że skośnoocy napewno będą rosnać a i wtedy eur/jpy rośnie ...
Ewentulanie korekty spodziewałbym się jutro na sesji europejskiej ...
Ale to przypuszczenia początkującego .. :roll:

Awatar użytkownika
Kuguar
Pasjonat
Pasjonat

Odpowiem krótko bo ide już lulać nie biore pod uwage fundamentów tylko krótkoterminowa technika--generalnie nie zostawiam nic na dłuzej może i tak bedzie ja tam i tak jutro po szkole bede kosił :) dobrejnocy i powodzonka życze
Ps jeśli już piszesz cos to uzasadnij to w jakis sposób albo wykres albo swoje wlasne słowa bo zaraz bedzie tu tak jak w eu :D

Dodano po 14 godzinach 36 minutach:

Noi miodzio jak trzeba :D wystarczy looknąć na czarty :D :D gramy dalej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
GOD BLESS ME...-"candles absorb EVERYTHING (news, rumours, speculation, etc). candles are price. price is....everything"

mario77
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: mario77 »

Na podstawie czego wyznaczyłeś ten opór? Mnie wyszedł trochę niżej. Może to kwestia różnych kwotowań?

Awatar użytkownika
Kuguar
Pasjonat
Pasjonat

Na podstawie wykresu--dziś 40min temu kolejny S do zgarniecia 130p niestety musialem pojechać do sklepiku i zamknąłem na +60 bo nie lubie miec otwartych jak mnie niema :)Jeśli masz róznice kilku p to sie nic nie dzieje ale już wieksze różnice są niedopuszczalne :) pozdro

I ogólnie odradzam bawienie sie we wróżke (tak jak piszą panowie w wątku o eu--tak naprawde piszą o dupie marynie i spierają sie o to która linia działa a która nie) :D Polecam reagowanie na to co sie dzieje na wykresie no chyba że longterm no to wtedy tylko analiza trendu długoterminowego i wskok na niższym TF :) pozdr

mario77
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: mario77 »

Kuguar pisze:Na podstawie wykresu
No przecież, że nie z kart :lol: Miałe na myśli jaką techniką wyliczyłeś ten opór. Ja zrobiłem to ze zgrupowań i ciekawiło mnie twoje podejście.

Awatar użytkownika
Kuguar
Pasjonat
Pasjonat

No przecież jest zaznaczone na wykresie- to jest historyczne RS potwierdzone moim sysem jeśli chodzi o wejscie :) A sam opór to chyba widać i dodatkowo był potwierdzony fibo 78,6% bardzo mocne poziomy pokazuje to zniesienie--co do zgrupowań to uważam że DiNapoli jest dobry sam kiedys korzystalem ,natomiast Danielewicz nieco przesadził w książce i trzeba wybrać te najważniejsze +czasami wspomagam sie też formacjami HT liczonymi przez ZUpa bo sam niemam czasu na takie dokładne liczenie ogólnie korzystam z najlepszego wskaźnika jakim jest cena :D :D fibo+at+wskaźniki=a lot of $$$ :D :D

zeusik
Gaduła
Gaduła

Post autor: zeusik »

RGR na dziennym 1000pipsow do wychaczenia. po przebiciu poziomu 117

ODPOWIEDZ