[USDJPY]
sytuacja sie wypłaszczyła po statnim optymistcznym tygodniu... widac to na wykresie... czekamy na fed... zobaczymy co rynek kupi, a co sprzeda... na wylresie opór się oddalił... teraz trzeba mocniejszego wybicia ponad 99.15 żeby mysleć o większych wzorstach
Dodano po 6 minutach:
wsparcie tez dalej... co o tym myslecie??
Dodano po 6 minutach:
wsparcie tez dalej... co o tym myslecie??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Powiem tak: na dwoje babka wrozyla... wiem, ze taka od nikogo nie satysfakcjonuje, ale w tym momencie tak jest. Zamknalem te dwie otwarte pozycje wczoraj o 7:15 i 7:20 am po 98.77 i 98.82 i od tego czasu poza jakimkolwiek rynkiem.
Chociaz obserwujac dzisiejsza sesje moim zdaniem widac, ze rynek jednak chce do gory. Mysle, ze jutro mogla by dopomoc konkretna wypowiedz Bernanke.
valerka nadal jestesmy na 50% fibo wiec ja nic nie przesuwam, jednak przebicie nie bedzie juz dla mnie tak oczywistym sygnalem. Powiem Ci jeszcze, ze juz od jakiegos czasu z zaciekawieniem na H1 obserwuje ta linie trendu zapoczatkowana 13.03 (ktora wyrysowales na H4) i tak mysle, czy moze nie pojdziemy w gore z tego kanalu? I wlasnie chyba to bylby dla mnie dosc solidny sygnal, a to by tak bylo wlasnie jak mowisz 99.10-99.20 w zaleznosci kiedy zaatakuja.
Chociaz obserwujac dzisiejsza sesje moim zdaniem widac, ze rynek jednak chce do gory. Mysle, ze jutro mogla by dopomoc konkretna wypowiedz Bernanke.
valerka nadal jestesmy na 50% fibo wiec ja nic nie przesuwam, jednak przebicie nie bedzie juz dla mnie tak oczywistym sygnalem. Powiem Ci jeszcze, ze juz od jakiegos czasu z zaciekawieniem na H1 obserwuje ta linie trendu zapoczatkowana 13.03 (ktora wyrysowales na H4) i tak mysle, czy moze nie pojdziemy w gore z tego kanalu? I wlasnie chyba to bylby dla mnie dosc solidny sygnal, a to by tak bylo wlasnie jak mowisz 99.10-99.20 w zaleznosci kiedy zaatakuja.
- hamilton11
- Stały bywalec
-
- Bywalec
- hamilton11
- Stały bywalec