[USDJPY]
-
- Bywalec
Moim zdaniem w tej chwili albo zrobimy podwójne dno i zaczniemy iść w górę albo rozgrzane dniem wczorajszym banki zrobią drugi atak na jenie i uda im się zrobić 86 - a co za tym idzie wyczyścić wszystkie bariery jakie w styczniu były na opcjach robione.
Niżej jena raczej nie widzę, ale dużo czytałem o agresywnym banku Japonii, więc mogę mieć fobię.
Niżej jena raczej nie widzę, ale dużo czytałem o agresywnym banku Japonii, więc mogę mieć fobię.
-
- Bywalec
kiedy ten usdjpy ruszy do gory?
bo trace cierpliwosc na longu (89.00), a przeciez wall street smiga na polnoc, wiec inny scenariusz krotkoterminowo mysle ze nie wchodzi w gre, no chyba ze na koniec dnia zjada na minusy no to bedzie lipa.

Ostatnio zmieniony 23 sty 2009, 20:44 przez elamika, łącznie zmieniany 1 raz.
Moim zdaniem wszystko ładnie zmierza do odbicia w górę na parach jenowych, EURUSD i GBPUSD. Następny lot giełdy w dół i w momencie gdy osiągnie 88 z małych hakiem (no chyba że wydarzy się coś poważnego, wtedy 87.2) łapię longi na USDJPY i po kursach, które będą wtedy na EURJPY i GBPJPY.
Funt być może osiągnął dno - pojawiają się plotki o interwencji Banku Anglii, Euro straciło chęć lecenia w dół, wydaje mi się, że mamy do czynienia z odwrotem jena na chociaż kilka dni, byle tylo złapać porządny poziom do longów.
Funt być może osiągnął dno - pojawiają się plotki o interwencji Banku Anglii, Euro straciło chęć lecenia w dół, wydaje mi się, że mamy do czynienia z odwrotem jena na chociaż kilka dni, byle tylo złapać porządny poziom do longów.
Tez mi tak podpowiada ból w kościachNoob pisze:Moim zdaniem wszystko ładnie zmierza do odbicia w górę na parach jenowych

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
-
- Bywalec
USD/JPY teraz idzie w dół i jutrzejsze wiadomosci z USA mogą dać impet by dolar zaczal sie umacniac do jena. Taka jest moja wersja i opinia
Dodano po 7 godzinach 16 minutach:
USD/JPY według mnie szykuje sie do lekkich wzrostów ==> TP 89.55 (Fib 68,5)
Dodano po 12 godzinach 5 minutach:
USD/JPY idze w gore wedlug mnie. Pokonal klina i teraz idzie po malu do gory. O to moj rysunek.
Co o tym myślicie?
Dodano po 7 godzinach 16 minutach:
USD/JPY według mnie szykuje sie do lekkich wzrostów ==> TP 89.55 (Fib 68,5)
Dodano po 12 godzinach 5 minutach:
USD/JPY idze w gore wedlug mnie. Pokonal klina i teraz idzie po malu do gory. O to moj rysunek.
Co o tym myślicie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.