[USDJPY]

Czyli co się już wydarzyło, co się dzieje obecnie oraz jaka będzie najbliższa i dalsza przyszłość na rynku Forex.
Awatar użytkownika
majek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: majek »

nie wiem co będzie w Europie, można tylko snuć domysły, to że Europa odczuwa to co się dzieje w Usa to pewne, jednak w moim poście koncentrowałem się bardziej na walucie - myślę, że Euro w długim terminie na tym wszystkim zbytnio nie ucierpi, gorzej już z $. Niech sobie drukują do woli, zobaczysz Nud za 3-4 lata ile będzie wart $.

Noob
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Noob »

Nie wiedzialem czy dziś w nocy pójdzie w górę czy w dól, ale to że nie poszlo nigdzie mnie zaskakuje. Widać wszyscy czekają na piątek i Izbę Reprezentantów. Ech, ten plan mnie rozwala. Teraz po przeróbkach pod publiczkę jeszcze bardziej. Nawet o ochronie środowiska coś dodali :wink: .

Awatar użytkownika
majek
Gaduła
Gaduła

kurde, kiedy w końcu grube ryby wyskoczą z tych longów. taka seria złych danych i nadal jak gdyby nigdy nic, wczoraj Dj ponad 300pkt w dół spikował a na naszej parce marnie w bok kurs sobie szedł

Noob
Pasjonat
Pasjonat

Zaczyna się :). Niestety na nocny ruch się nie załapałem. No ale myślę, że jeszcze będzie okazja.

przemogpw
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: przemogpw »

Okolice 102 będą przełamane? jak sądzicie?

Awatar użytkownika
krzychoooo
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: krzychoooo »

Witam,
myślę że może nawet oprzeć się o 101.... :D
PozdrawiaK

Gerdziu
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Gerdziu »

Tutaj nie jest istotne gdzie spadnie tylko kiedy nastąpi odbicie. Na razie widać spadający nóż a dno gdzieś w okolicach... 29 X (FED)

Awatar użytkownika
majek
Gaduła
Gaduła

no to grube sumy zaczęły uciekać z płytkiej wody ;) , szkoda tylko , że zamknąłem swoje wszystkie krótkie na 102.50, jakieś 5 minut przed spadkiem o kolejne 240 pipsów ajajajjjj , trzeba się nacieszyć tym co się ma

Noob
Pasjonat
Pasjonat

Teraz pod 103 zostawię oczekujące, bo wyjeżdżam, mam nadzieję, że się zalapię, a nie że za dwa tygodnie wrócę i za dolara zobaczę 80 jenów :).

Awatar użytkownika
majek
Gaduła
Gaduła

Noob pisze:Teraz pod 103 zostawię oczekujące, bo wyjeżdżam, mam nadzieję, że się zalapię, a nie że za dwa tygodnie wrócę i za dolara zobaczę 80 jenów :).
hehe ja też już mam tam ustawione ordery ;) myślę, że o 102.5 - 103 powinniśmy zahaczyć z korektą potem jazda na minima z marca . SL na 103.70
Mam nadzieję Noob, że pójdzie to po naszej myśli, tak jak od paru tygodni...

ODPOWIEDZ