Witam,
Od razu chciałbym uprzedzić, że to nie będzie zwykły Journal. Jestem totalnie zielony na Forexie. Chciałbym, żeby ten Journal był czymś w rodzaju poradnika dla prawdziwych początkujących. Nie tych co są początkujący bo nie mogą znaleźć swojego systemu i wtapiają pieniądze, tylko tych co nawet nie wiedzą od czego zacząć, tak jak ja. Dlatego oczekuję wszelakiej krytyki, poza oczywiście tą, która nie daje żadnych korzyści. Jeśli macie jakieś pomysły od czego zacząć, jak się uczyć i jak wiedzę przyswajać, śmiało dzielcie się tym ze mną. Dzisiejszy post to tylko taki mały wstęp, jako że pora robi się późna jutro przejdę do meritum.
Dodam jeszcze, że robię to głównie dla zabicia wolnego czasu i z tego względu że bardzo mi to przypomina moje ulubione hobby, którego ze względu na zmianę położenia nie mogę uprawiać. W USA jest to niestety zabronione.
Pozdrawiam, Sierzput.
Today is better then yesterday (totalny początek)
Re: Today is better then yesterday (totalny początek)
Ja wiem, ja wiem
czeba sobie rachunek demo założyć
później strategi poszukać na końcu stworzyć system i nim grać można też go zaadoptować
A żeby wiedzieć z czego się system składa to trzeba sobie tutaj poczytać http://fx-forum.pl/viewtopic.php?f=10&t=84 generalnie powodzenia 
edit: i jeszcze jedno nastaw się na indywidualną pracę

edit: i jeszcze jedno nastaw się na indywidualną pracę

“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates