TMS Pro Daytrader - 100.000 zł do wygrania

Informacje na temat wszelkiego rodzaju konkursów Forex'owych.
Awatar użytkownika
TMS Brokers
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: TMS Pro Daytrader - 100.000 zł do wygrania

Nieprzeczytany post autor: TMS Brokers »

mvmaniek pisze:ŚLEDZE SOBIE WYNIKI I ZASTANAWIA MNIE JEDNO. WCZORAJ GRACZ ZROBIL PONAD 1700% W DZIEŃ A NIE MA GO W GENERALNEJ KLASYFIKACJI... DZIS JUZ JAKIS GRACZ ZROBIL OK 1000 %. DLACZEGO NIE MA ICH W GENERALNEJ KLASYFIKACJI, BO NIE ROZUMIEM?
Znamy te dwa przypadki. Rzeczywiście w rankingu bieżącym pojawiły się takie stopy zwrotu. Wynikało to z opóźnienia bazy danych, w której zapisywane były dodatkowe wpłaty na konto.

We wspomnianych 2 przypadkach zaskutkowało to pokazaniem błędnego bieżącego wyniku (liczonego na podstawie Equity z dnia poprzedniego oraz Equity z dnia bieżącego, jednak z błędną daną dotyczącą dopłaty w dniu bieżącym).

Opóźnienie to nie wpłynęło w żaden sposób na dane prezentowane w rankingu generalnym czy pościgowym.

Błąd ten nie powinien się już powtarzać.

Awatar użytkownika
OnePLN
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: OnePLN »

ja mam jeszcze takie pytanie: jezeli z 3000 zostanie mi 200 zl i doplace 500, wowczas jakie saldo musze miec aby moj wynik zostal sklasyfikowany w rankingu generalnym? 3000 zl czy 3500 zl ?
--------------------------------------
Obrazek

Awatar użytkownika
TMS Brokers
Stały bywalec
Stały bywalec

OnePLN pisze:ja mam jeszcze takie pytanie: jezeli z 3000 zostanie mi 200 zl i doplace 500, wowczas jakie saldo musze miec aby moj wynik zostal sklasyfikowany w rankingu generalnym? 3000 zl czy 3500 zl ?
W takim ukladzie powinienes miec powyzej 3500, jednak odrobienie takich strat byloby latwiejsze przy wyzszej wplacie.

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

TMS Brokers pisze:
OnePLN pisze:ja mam jeszcze takie pytanie: jezeli z 3000 zostanie mi 200 zl i doplace 500, wowczas jakie saldo musze miec aby moj wynik zostal sklasyfikowany w rankingu generalnym? 3000 zl czy 3500 zl ?
W takim ukladzie powinienes miec powyzej 3500, jednak odrobienie takich strat byloby latwiejsze przy wyzszej wplacie.

ahaha, piekne :D a przy jeszcze wiekszej wplacie jeszcze latwiejsze :D Dawajcie waszą kase ! uahaha. Piękno marketingu :)

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

overall pisze:
TMS Brokers pisze:

ahaha, piekne :D a przy jeszcze wiekszej wplacie jeszcze latwiejsze :D Dawajcie waszą kase ! uahaha. Piękno marketingu :)

HAHAHHAHA. NO NIE MOGE, NA ZYWCA POJECHAŁ. WPŁACAJ 100 000 A BEDZIESZ MIAŁ SZANSE WYGRAC KONKURS ;D
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Awatar użytkownika
TMS Brokers
Stały bywalec
Stały bywalec

10 osob z rankingu poscigowego ma w tej chwili wynik, ktory pozwolilby zajac 1 lub 2 miejsce (nagroda 100 lub 30 tys zl). Zdecydowanie latwiej jest odrobić stratę grając wyższym kapitałem.

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

TMS Brokers pisze:10 osob z rankingu poscigowego ma w tej chwili wynik, ktory pozwolilby zajac 1 lub 2 miejsce (nagroda 100 lub 30 tys zl). Zdecydowanie latwiej jest odrobić stratę grając wyższym kapitałem.
Wszystko sie zgadza. Tylko patrzysz na jedną strone medalu - tą czysta, lśniącą i piekna - jak ze snu. O tej brudnej nie wspominasz.
A brudna jest taka że oprawdopodobieństwo tego ze odrobi strate do czołówki wpłacając większy kapitał jest kilkanaście badź kilkaset razy mniejsze od tego że straci cały kapitał w tym szale pogoni.

Brudna zagrywka Panie tms !
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

Awatar użytkownika
TMS Brokers
Stały bywalec
Stały bywalec

rafmax pisze:
TMS Brokers pisze:10 osob z rankingu poscigowego ma w tej chwili wynik, ktory pozwolilby zajac 1 lub 2 miejsce (nagroda 100 lub 30 tys zl). Zdecydowanie latwiej jest odrobić stratę grając wyższym kapitałem.
Wszystko sie zgadza. Tylko patrzysz na jedną strone medalu - tą czysta, lśniącą i piekna - jak ze snu. O tej brudnej nie wspominasz.
A brudna jest taka że oprawdopodobieństwo tego ze odrobi strate do czołówki wpłacając większy kapitał jest kilkanaście badź kilkaset razy mniejsze od tego że straci cały kapitał w tym szale pogoni.

Brudna zagrywka Panie tms !
rafmax nie doszukuj sie prosze zlej woli.
W przypadku osob w rankingu poscigowym nie trzeba gonic za niesamowitym wynikiem, bo ten wynik juz tam jest. Maja oni jeszcze az 3 tygodnie na odrobienie swoich strat.
Masz racje - inwestowanie obarczone jest ryzykiem niepowodzenia. Pamietaj tylko, ze tutaj rozmawiamy o konkursie, w ktorym gra toczy sie o spore pieniadze.

Swoja droga, jakby teoreycznie byla mozliwosc odkupienia od uczestnika konta z rankingu poscigowego (np. Marekkk ze srednia stopa zwrotu 203%) - na ile byście takie konto wyceniali?

SLAW
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: SLAW »

tak naprawdę przy obecnych warunkach dużo bardziej cenne może być konto co ma najwyższa stopę zwrotu jednego dnia i nie wydaje mi się ze Marekk nie zostanie wyprzedzony a obecnie jego wynik do przejęcia może byc warty około 10k, za 10 dni może być nic nie warte jak się okaże ze 10 osób ma lepsze albo być warte 50k dla kogos kto ma milion na konicie i bedzie chciał się bawić w to żeby go do generalnego podciągnąć

ODPOWIEDZ