jezeli jest to z winy brokera to w przypadku niezrealizowania zlecen nalezy sie reklamacjazz pisze:Moim zdanie z regulaminów które czytałem to broker powinien uwzględnić reklamacje w takich sytuacjach.
TMS Brokers - Tak dla przestrogi
- bartek1916
- Pasjonat
TMS nie jest już związany umową z Saxo. Przynajmniej tak się reklamowali kilka miesięcy temu. Brokera przetestował Szwajcar i wypowiedział się o TMS bardzo niepochlebnie. O ile dobrze pamiętam to miał pozycję na jakimś crossie otworzoną w dwie strony i podczas zamykania poprzez opcję "zamknij przez" poniósł dodatkową stratę.
Sam TMS nie budzi mojego zaufania w związku z tym. Wolę grać już na GO4X bo tam się jeszcze nie naciąłem. Póki co jest wszystko OK.
Sam TMS nie budzi mojego zaufania w związku z tym. Wolę grać już na GO4X bo tam się jeszcze nie naciąłem. Póki co jest wszystko OK.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.
- bartek1916
- Pasjonat
dzieki, dlaczego nie mozna wejsc na watek z menu platform transakcyjnych http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... um.php?f=4 ?
- bartek1916
- Pasjonat
Esco pisze:bartek1916
Tylko że diabli wiedzą w jaki sposób GO4X zabezpiecza pozycje.
Przypuszczam ze działa na zasadzie MT4 MM - suma ekspozycji jest hedgowana przez Saxo.
GO4X pisze: nasza odpowiedź pozwoli zrozumieć graczom GO4X, że zysk kogokolwiek nie jest dla nas problemem. Dzieje się tak dlatego, że stosujemy politykę aktywnego hedgingu naszej ekspozycji (czyli pozytywnego wyniku naszych klientów). O szczegółach nie możemy mówić, bo to nasza kuchnia

"Po drugiej stronie monitora siedzą ludzie, którzy chcą waszych pieniędzy. Albo wy im je zabierzecie, albo oni zabiorą je wam. Bądźcie zimnymi sukinsynami. Cierpliwie czekajcie na swoją kolej......"