Mam demo na Bossie od ok. 3 tyg. i udało mi się wyciągnąć prawie 800 tys.Yenn pisze:Początkujący będzie tracił na 100% w początkach, nie ma innego wyjścia, nie ma takich którzy by nie wtapiali w pierwszych tygodniach/ miesiącach, może 1 na dwustu.

Mam demo na Bossie od ok. 3 tyg. i udało mi się wyciągnąć prawie 800 tys.Yenn pisze:Początkujący będzie tracił na 100% w początkach, nie ma innego wyjścia, nie ma takich którzy by nie wtapiali w pierwszych tygodniach/ miesiącach, może 1 na dwustu.
Wlasnie dlatego real a 0.01 lota to dla mnie strata czasu. Zeby czlowiek sie przylozyl to go praca musi satysfakcjonowac, a nie dawac 5,80 PLN za 8h siedzenia przy kompie.Aekold pisze:Demo to wg mnie strata czasu, człowiek musi sie uczyć na prawdziwych pieniądzach grać.
Racja ! , ale trzeba opanować emocjeramaso pisze:Aekold pisze:
Po drugie im więcej z pipsa, tym wewnetrzny spokoj osiaga sie po mniejszej ilosci pipsow - pozwala to na mniej a bardziej precyzyjnych wejsc zamiast skubania kazdego ruchu na wykresie.
.
Zdaje się, że ta opinia jest "życiowa", bez względu na stan portfela lepiej tracić mniej, jeżeli już tak musi być ( czy też wynika z definicji ). Dlatego też GO4X będzie chyba bardziej wskazany ze względu ma mikroloty. Jak to się mówi - naukę jedzenia rozpoczynamy małą łyżeczką, - jak ktoś głodny może częściej po nią sięgaćMarioDM pisze:A ponieważ na demo niczego się człowiek nie nauczy więc skoro trzeba grać w realu to najlepiej jak najmniejszymi pozycjami aby nie bolało zbyt mocno.