Witam.
Od pewnego czasu mam problem z brokerem Tickmill EU.
Co róż żądąją ode mnie potwierdzenia źródła wpłat, jakie robiłem w tym roku. Grałem właśnie na jenach i aby je uratować, doładowywałem konto. Nazbierało się tego sporo i może z tego powodu podpadlem pod regulacje dotyczące obaw o pranie brudnych pieniędzy itp.
Podsyłalem im wyciągi z konta, a nawet wyciągi z wpłat dokonywanych w bankomacie, które zasilały w pierwszej kolejności konto, z którego robiłem przelewy do TickMill. No i dzisiaj dostaję kolejnego emaila:
Pamiętaj, że potrzebujemy aktualnego wyciągu bankowego z Twojego innego konta bankowego, pokazującego główne źródło zdeponowanych środków. Na wyciągu bankowym należy wykazać czynności, z których pochodzą kwoty depozytu.
Co w sytuacji, gdy nie ma takiego innego konta, a głównym kontem jest właśnie to, z którego robilem wpłaty na TickMill? Akurat źródłem moich dochodów są wpłaty gotówkowe klientów, więc mam problem, jak im to przedstawić. Wysłać paragony za usługę, którą zakupił klient?
Będę wdzięczny za pomoc, bo sprawa się robi nieprzyjemna
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...